🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
5,0 (6 Arvioinnit)

Lean-johtajakoulutus (20 päivää)

Quality Knowhow Karjalainen Oy, paikassa Lahti (+2 sijaintia)
Kesto
20 päivää
Seuraava toteutus
sop. mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kesto
20 päivää
Seuraava toteutus
sop. mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lean-johtajakoulutus (20 päivää)

Lean-johtajakoulutus

Kouluttaudu Lean-johtajaksi

Kaikki Quality Knowhow Karjalainen Oy:n koulutukset ovat tarjolla myös etätoteutuksena tai hybridimallina.

Tieto ja taito ovat tärkeitä onnistuneessa parannustoiminnan johtamisessa. Asiakkaasi vaatii ketterämpää toimintaa ja parempaa toimitusvarmuutta. Samalla organisaatiosi pitäisi parantaa tuottavuutta.
Haluat tietää, kuinka nämä tavoitteet saavutetaan ja kehitystoimenpiteet organisoidaan käytännön toimenpiteiksi. 

Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa

Koulutuksessa käsitellään toiminnan ja tuottavuuden parantamista kokonaisvaltaisesti. Koulutus auttaa ajattelemaan uudella tavalla, kehittämään osallistujan kykyä tutkia ja kehittää toimintaympäristöä ja prosesseja huomioiden ihmiset ja heidän erilaisuudet. Se auttaa ymmärtämään miksi, kuinka ja missä erityyppiset Lean -menetelmät ja työkalut toimivat ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi. Koulutuksessa käsitellään Leanin taustalla tuotanto- ja palveluorganisaatioissa olevia lainalaisuuksia, vaihtelua, ihmisten johtamista sekä Lean -työkaluja.

Hyötysi

Opit ymmärtämään miksi ja millaisessa ympäristössä Lean -työkalut toimivat. Ymmärrät johtamisjärjestelmän roolin kehitystoiminnassa ja sen koordinoinnissa. Koulutuksen rinnalla toteutettava projektityö sitoo opetettavan teorian käytäntöön ja tuo organisaatiolle taloudellisesta hyötyä välittömästi. Lisäksi saat hyvän lähtökohdan ja syvällisen ymmärryksen Lean -muutokseen organisaatiossa. 

Palvelu 

Lean -johtajakoulutus on laaja 20-päiväinen kokonaisuus, joka noudattaa ASQ:n tietosisältöä (Body of Knowledge, BOK). Lean -johtajakoulutus ei ole pelkästään työkalujen käsittelyä ja omaksumista vaan koulutuksessa käsitellään laajemmin Lean -filosofiaa ja johtamista. Opetus tapahtuu luentojen, demonstraatioiden ja harjoitusten avulla.

Suomenkielinen toteutus

Koulutuskielenä on suomi. Koulutus pitää sisällään erittäin laajan suomenkielisen Lean -koulutusmateriaalin sekä tiedostot ja lomakepohjat muistitikulla. 

Pitkäaikaisella kokemuksella, kansainvälisen mallin mukaan

Olemme luoneet kansainvälistä ASQ:n tietosisältöä (Body of Knowledge, BOK) noudattavan Lean -johtajakoulutuksen. ASQ Body of Knowledge pitää sisällään kolme erilaista kokonaisuutta: taktinen, integroiva ja strateginen. Lean -johtajakoulutus on kombinaatio kaikkea näitä kolmea mutta pääpaino on taktisessa ja strategisessa tasossa. BOK pitää sisällään 173 kohtaa, jotka jakautuvat neljään osioon: kulttuurin mahdollistaminen, jatkuva prosessin parannus, yhdenmukainen Lean -yrityskulttuuri ja liiketoimintatulokset.

Lean -johtajakoulutuksen tarkoituksena on tarjota korkeatasoista tietoa Leanista, toiminnan kehittämisen neljästä komponentista ja niiden käytännön merkityksestä sekä soveltamisesta organisaatioihin. Koulutus on kokonaisuus, joka antaa polun ja työkalut, kuinka luodaan merkittävä parannus. Mitä enemmän Leaniin perehtyy, päätyy opetukseen: hanki riittävä tieto ja taito Leanista, jos aiot menestyä Lean -parannuksissa.

Koulutus on kokonaisuus, jossa käydään yksittäisten parannusten toteutuspolku ja työkalut sekä Lean -johtamiseen ja kulttuuriin liittyviä asioita. Mitä enemmän Leaniin perehtyy, päätyy opetukseen: hanki riittävä tieto ja taito Leanista, jos aiot menestyä Lean -parannuksissa.

Konkreettista hyötyä projektityöllä

Koulutuksen teoriajaksojen välissä opiskelijat tekevät valmennusprojektia omaan organisaatioonsa. Oma projekti on tärkeä. Sen avulla opiskelija oppii paremmin, muistaa paremmin ja voi osoittaa koulutuksen hyödyn yritykselle. Opiskelijat soveltavat oppimaansa todelliseen kehityshankkeeseen hankkien näin erinomaisen tietotaidon Lean -ajatteluun ja -työkaluihin. Kokenut kouluttaja tukee projektityötä koulutuksen aikana ja antaa etätukea jaksojen välissä sekä vielä koulutuksen jälkeen.

Tämä koulutus voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti räätälöiden. Pyydä tarjous yrityksellesi / organisaatiollesi suoraan Quality Knowhow Karjalainen Oy.stä täyttämällä yhteydenottopyyntö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-johtajakoulutus (20 päivää), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

sop. mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

sop.mukaan

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille taustasta, tehtävästä tai organisaatiosta riippumatta. Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat oppia ymmärtämään Lean -ajattelua syvällisemmin sekä parantamaan toimintaa kokonaisvaltaisesti. 

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa tuntemusta Leanista ja sen soveltamisesta. Kaiken tarvittavan opit ja sisäistät kurssilla.

Koulutus on suunnattu yritysten henkilöstölle. Pohjatietovaatimuksena suosittelemme vähintään alimman korkea-asteen tutkintoa. Suosituksena tradenomin, maisterin, insinöörin, DI:n tai vastaavat opinnot.

Tutkinto / todistus

Sertifiointi

Lean-projektityön hyväksytysti suorittaneelle myönnetään arvostettu Quality Knowhow Karjalainen Oy:n Lean -johtaja sertifikaatti.

Pohjatietovaatimus

Koulutus on suunnattu yritysten henkilöstölle. Pohjatietovaatimuksena suosittelemme vähintään alimman korkea-asteen tutkintoa. Suosituksena tradenomin, maisterin, insinöörin, DI:n tai vastaavat opinnot.

Koulutusajankohdat

Koulutuksen kesto on 20 päivää. Seuraava koulutus alkaa huhtikuussa 2024 Lahden Sibeliustalossa. 

1. jakso: 9.-10.4.2024
2. jakso: 23.-25.4.2024
3. jakso: 21.-22.5.2024
4. jakso: 11.-12.6.2024
5. jakso: 22.-23.8.2024
6. jakso: 9.-10.9.2024
7. jakso: 30.9.-1.10.2024
8. jakso: 21.-22.10.2024
9. jakso: 11.-12.11.2024
Final-päivä: 19.12.2024

Kouluttajat



Matti Pesonen ja Antti Piirainen
Quality Knowhow Karjalainen Oy.

Koulutuspaikka

Sibeliustalo, Lahti

Koulutusjaksoille tai yksittäisiin päiviin on mahdollista osallistua myös etänä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 8900 eur + Alv 24 %. Hintaan sisältyvät lounas- ja kahvitarjoilut sekä koulutusaineisto. Lisäksi osallistujat saavat tarvittavat tiedostot muistitikulla ja The Lean Strategy -kirjan. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-johtajakoulutus (20 päivää)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Quality Knowhow Karjalainen Oy sosiaalisessa mediassa

Quality Knowhow Karjalainen Oy
Tyyrpuurinkatu 5 A 15
15140 Lahti

Osaaminen on tämän päivän energiaa

Kaikki Quality Knowhow Karjalainen Oy:n koulutukset ovat tarjolla myös etätoteutuksena tai hybridimallina. Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997...

Lue lisää kouluttajasta Quality Knowhow Karjalainen Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 6 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
15 syys 2023

Antin tapa kouluttaa on inspiroiva ja mukaansa tempaava. Käytännön esimerkit omista "kokeista" jäävät erinomaisesti mieleen. Kertaus on hyvä juttu, paljon uutta asiaa ja kokonai...

Näytä lisätiedot
5/5
Koulutukseen osallistunut
15 syys 2023

Koen tämän koulutuksen erinomaiseksi ja uskon saaneeni siitä paljon hyötyä työelämään.

5/5
Koulutukseen osallistunut
26 syys 2022
Lean-johtajakoulutus

urssimateriaalia oli todella paljon ja mahdollisesti osallistujille jaettavaksi olisi toiminut paremmin jonkinlainen tiivistetty materiaalipaketti, johon olisi helpompi palata s...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu