Asiakkaidemme suositukset

Mitä asiakkaamme sanovat Koulutus.fi-palvelusta?

Olemme alle keränneet asiakkaidemme antamia suosituksia sivustomme ja palveluidemme hyödyistä. Olemme ylpeitä voidessamme julkaista asiakkaidemme myönteistä palautetta ja pyrimme kaikessa toiminnassamme aina ylittämään asiakkaiden odotukset ja tätä kautta rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tätä mieltä koulutusorganisaatiot ovat Koulutus.fi-palvelusta:
 


9.2.2015

Jani Pihl"Olemme olleet Koulutus.fi -palvelun asiakkaita vuoden verran, ja jo ensimmäisenä vuonna tulleiden yhteydenottojen määrä on ylittänyt odotuksemme. Olemme tavoittaneet palvelun kautta asiakasryhmiä, jotka eivät ehkä muutoin olisi löytäneet palveluitamme.

Koulutus.fi:n henkilökunta on osaavaa ja palvelualtista. Olemme kokeneet yhteistyön aidoksi ja molempia osapuolia palvelevaksi. 

KoulutusmaailmaOlemme saaneet näkyvyyden lisäksi hyviä vinkkejä omaan markkinointiimme ja asiakkuuksien hallintaan. Saamme  säännöllisesti yhteenvedot meille tehdyistä kontakteista ja tilastot markkinoinnin toimivuudesta."

Koulutusmaailma
Jani Pihl
toimitusjohtaja

  19.5.2014

Jari Collin"Olemme olleet alusta alkaen Koulutus.fi:n asiakkaita. Heidän tapansa tarjota kattava koulutustarjonta saman katon alta on koulutuksen etsijöille eli meidän asiakkaillemme vaivaton ratkaisu. Benmerin yksilölliset ja laadukkaat valmennukset ovat saaneet hyvän huomioarvon sivustolla. Yhteydenottopyyntöjä on tullut säännöllisesti ja asiakkaamme ovat tulleet vakuuttuneiksi osaamisestamme.

Yrityskohtaisten sekä varsinkin yksilövalmennustemme suosio on kasvanut Koulutus.fi-sivuston kautta. Ennen tätä esilläoloa monet asiakkaamme eivät olleet mieltäneet, että yksilövalmennus on mahdollista edullisesti ja että sen vaikuttavuus osallistujan osaamisen kehittämisessä voi olla niin suuri.

Olen hyvin tyytyväinen Koulutus.fi:n tarjoamiin palveluihin. Etusivun mainoksemme sivustolla ovat tuoneet osallistujia myös avoimiin valmennuksiimme. Benmerin valmennukset tulevat jatkossakin olemaan Koulutus.fi-sivustolla, jos kokemukset jatkuvat yhtä hyvinä."

Benmer koulutusyhtiöt

Benmer kehittämisyhtiö
Jari Collin
Yritysvalmentaja

      16.9.2013

Viivi Pentikäinen, Elämäntaidon valmennusakatemia / Namaste Oy"Koulutus.fi on koulutusalalla arvostettu ja näkyvä yhteistyökumppani. Haluamme, että koulutuspalvelumme ovat näkyvillä palvelussa, jota käytetään aktiivisesti erilaisten koulutuspalveluiden hankintaan ja ostopäätösten tekemiseen.

Arvostamme aktiivista näkyvyyttä sekä konkreettisia yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä palvelun kautta, jotka myös johtavat koulutuskauppoihin.

Arvostamme myös sitä, että meillä on mahdollisuus räätälöidä erilaisia näkyvyyksiä ja kampanjoita jo sovitun lisäksi pitkin vuotta juuri silloin, kun se on meille kaikkein hyödyllisintä esimerkiksi alkavien koulutusten markkinoinnin kannalta.

Jatkamme yhteistyötä, koska se on meille taloudellisesti kannattavaa. Arvostamme Koulutus.fi:n kautta tulevaa tunnettuutta, näkyvyyttä sekä sitä, että ihmiset ottavat meihin yhteyttä ja hakeutuvat koulutuksiimme.

Arvostamme myös erityisen paljon sitä, että Koulutus.fissä on ihmisiä, jotka auttavat meitä oman palvelumme ja näkyvyytemme tehostamisessa. Tuntuu hyvälle, että nykyaikana saa nopeaa ja henkilökohtaista palvelua oikealta ihmiseltä, ei vain joltakin kasvottomalta tekniseltä tuelta. Koulutus.fissä on aina ihminen, johon saa yhteyden meitä ja näkyvyytemme kehittämistä varten.

Suosittelemme Koulutus.fitä erityisesti koulutusalan yrityksille. Palvelu on toimiva, jatkuvasti kehittyvä ja tuo rahalliselle panostukselle vastinetta myytyinä koulutuskauppoina. Arvostamme Koulutus.fi:tä yhteistyökumppanina, joka panostaa jatkuvasti omaan kehittymiseensä sekä laadun ja palvelunsa parantamiseen!"

Elämäntaidon valmennusakatemia / Namaste Oy
Viivi Pentikäinen
Koulutuspäällikkö27.5.2013

”Olemme olleet Koulutus.fi:ssä vuodesta 2009. Ylläpidon ratkaisuksi olemme valinneet automatisoidun XML-ratkaisun sen helppouden vuoksi. Riittää että päivitämme koulutustiedot omille kotisivuillemme, josta ne siirtyvät automaattisesti Koulutus.fi-sivustolle, eikä meidän tarvitse lähettää niitä erikseen julkaisua varten. Koulutustietomme ovat näin aina  ajantasaiset koulutuksenhakijoille Koulutus.fi:ssä.

Saamme tiedusteluja koulutuksistamme Koulutus.fi:n kautta päivittäin. Olemme saaneet myös tarjouspyyntöjä yrityksiltä. Suosittelen yhteistyötä Koulutus.fi:n kanssa.”

Edupoli

Edupoli
Tuija Monto

Markkinointipäällikkö


15.5.2013

”Olen havainnut, että etusivun mainosten kautta voi syntyä yhteydenottopyyntöjä Koulutus.fi lisänäkyvyyspaikoista parhaiten. Näen paikan iskevimpänä ja siksi olen hyödyntänyt etusivun mainospaikkaa jo monena vuotena!

Kun Koulutus.fi asiakas tulee pääsivulle ja mainoksen teksti jo tässä kohtaa sen, mitä hän on hakemassa, on tästä helppo siirtyä kouluttajan sivulle, verrattuna siihen, jos hän tekisi haun hakukoneesta kategoriasivulle.”

Benmer

Benmer kehittämisyhtiö
Jari Collin

Yritysvalmentaja


 

11.3.2013

"Olemme käyttäneet Koulutus.fi sivustoa noin vuoden verran ja kokemuksemme ovat olleet erittäin positiiviset, vaikka emme

ole osanneet vielä hyödyntää läheskään kaikkia sen monipuolisia ominaisuuksia. Koulutus.fi palvelun avulla olemme saaneet monia uusia asiakkaita, joita emme olisi löytäneet aiemmin käytössämme olevilla markkinointikeinoilla.

Koulutus.fi on nykyaikainen ja ennakkoluuloton markkinointikanava, jolla tavoittaa erinomaisesti sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat nk. perinteisten kanavien ulottumattomissa ja jotka haluavat itse löytää verkosta koulutuksen mikä heitä kiinnostaa.

Palvelu on kokonaisuudessaan täyttänyt kaikki odotuksemme ja erityisen hyvää palvelussa on se, että siinä voi reaaliaikaisesti seurata markkinoinnin onnistumista. Myöskään ei voi missään tapauksessa väheksyä Koulutus.fi:n erittäin lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua, jossa olemme kokeneet, että he aidosti välittävät asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

Suosittelen lämpimästi kyseistä palvelua myös muillekin, jotka haluavat markkinoida koulutuksiaan kustannustehokkaasti potentiaalisille verkko-orientoituneille asiakkaille."

Suomen Psykologinen Instituutti

Suomen Psykologinen Instituutti
Mikko Haarala
Hallintojohtaja

 


9.3.2013

Nina From Markkinointi-instituutista"Asiakas valitsee kanavan, itselleen sopivan ajankohdan ja tavan hakea lisätietoa, kun itsensä kehittäminen on ajankohtaista. Jos yritys hakee sopivaa kumppania, joka tarjoaa koulutuspalveluita, niin silloin meidän tulee olla näkyvillä ja asiakkaan mielessä ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Siksi pyrimme näkymään eri kanavissa mahdollisimman laaja-alaisesti, kuhunkin mediaan sopivalla tavalla.

Myymme koulutuksiamme vain ja ainoastaan nettisivujemme kautta yksilöille. Yrityksille tarjoamme koulutuspalveluita myyjiemme aktiivisella kontaktoinnilla.

On hyvin luontevaa olla kanavissa, joiden sisältö tukee tarjoomaamme. Tässä tapauksessa haluamme olla mukana koulutus.fi-palvelussa.

Olemme saaneet aktiivista ja hyvää palvelua tarjonnan, yhteydenpidon sekä toimintojen kautta. Ja mikä parasta, koulutus.fi on edistänyt myyntiämme erittäin hyvin oman laaja-alaisen tarjooman ja sisältönsä ansiosta.

Suosittelemme koulutus.fi:tä palvelukanavana."

Markkinointi-instituutti
Nina From
Markkinointiviestintäpäällikkö 

    


 

5.2.2013

"Satakieli koulutus Oy:lle on tärkeää näkyä siellä, mistä kielikoulutushankinnoista vastaavat henkilöt niitä etsivät. Siksi valitsimme koulutus.fi-palvelun. Koulutus.fi tekee aktiivista työtä oman tunnettuutensa ja näkyvyytensä lisäämiseksi, mikä on suorassa hyötysuhteessa myös meidän kielikoulutustemme löydettävyyteen ja näkyvyyteen.  Samoin vierailut omille sivuillemme ovat lisääntyneet. Yhteistyö on sujunut vaivattomasti ja helposti ja palvelu on aina ollut erinomaista, joten voimme lämpimästi suositella koulutus.fi-palvelua."

Satakieli koulutus OySatakieli koulutus Oy
Johanna Kölli
Toimitusjohtaja

   


 

1.3.2013

"Olemme neljättä vuotta mukana Koulutus.fi palvelussa. Halusimme lisätä koulutustuotteidemme näkyvyyttä valtakunnallisesti. Lisäksi sivusto on suunniteltu vastamaan opintojaan suunnittelevien tarpeita ja siksi valitsimme sivuston yhdeksi lisänäkyvyydeksemme. 

Saamme Koulutus.fi:n kautta paljon yhteydenottoja eri koulutuksiimme liittyen. Yhteydenottopyynnöt ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Olemme saaneet sivuston kautta myös konkreettisesti opiskelijoita koulutuksiimme ja siten vastinetta palveluun sijoittamillemme rahoille. Yllätykseksemme olemme saaneet myös tarjouspyyntöjä yrityksiltä.

Palvelu on ystävällistä, ammattitaitoista ja yhteydenpito oppilaitokseen päin on ollut aktiivista. Yhteistyö on toiminut joustavasti asiakasta kuunnellen.

Voin hyvillä mielin suositella yhteistyötä Koulutus.fi:n kanssa."

Kainuun ammattiopisto on ollut tyytyväinen Koulutus.fi:hin.
Kainuun ammattiopisto 
Sirpa Rantonen
Markkinointisuunnittelija


 

22.3.2012

PeteSaarnivaara"Leadership-päivän konsepti oli uudenlainen ja sen toimivuus aluksi jopa epäilytti meitä. Meillä oli kuitenkin hyvä kokemus aiemmasta yhteistyöstä koulutus.fi:n kanssa, joten uskalsimme kokeilla mukaan lähtemistä.

Yllätyimme positiivisesti tapahtuman osallistujamäärästä ja osallistujajoukon tasosta. Tällaiselle oli selvästi tilausta ja liittojen kautta tarjottuna tapahtuma houkutteli oikeaa kohderyhmää.

Saimme omalle luennollemme liki kaksisataa osallistujaa, joista kaksi kolmasosaa halusi meiltä yhteydenoton. Toistaiseksi olemme tapahtuman tuloksena tehneet yhden pienen esiintymisvalmennuskaupan ja sopineet kymmenkunta tapaamista.

Aleksin KaikuKoulutus.fi on kaiken kaikkiaan tuonut meille relevantteja yhteydenottoja paremmin kuin muut valmennustemme markkinointikanavat. Suosittelen muillekin!"

Aleksin Kaiku Oy
Pete Saarnivaara
Toimitusjohtaja, partneri
    


 

25.8.2011

"Puolen vuoden kokeilun jälkeen olemme olleet positiivisesti pöllähtäneitä palvelun toimivuudesta. Osa porukastamme oli alkuun sitä mieltä, että palveluun ei lähdetä mukaan missään nimessä eikä tätä kautta tavoiteta koulutettavia. Olemme yllättyneet positiivisesti kuinka yhteydenottoja on alkanut tulla. Näin netin kautta suurin osa taitaa tänä päivänä etsiä tietoa ja myös tulla koulutuksiin.

Suosittelen Koulutus.fi:tä oikein mielelläni yhteistyökumppaniksi. Palvelu on erinomaista ja asiakas pidetään koko ajan tasalla."

Aikopan asiakasreferenssiAikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA, Oulun yliopisto, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tuula Honkanen
Johtaja


 

17.12.2010

"Kun Koulutus.fi oli yhteydessä meihin ensimmäistä kertaa emme aikaisemmin ollut kuulleet palvelusta, koska palvelu oli vasta äskettäin lanseerattu Suomessa.

Halusimme kuitenkin kokeilla palvelua, koska moni muu koulutusten tarjoaja oli jo palvelussa ja Koulutus.fi:n hinnat olivat kohtuulliset.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Saamme paljon kyselyitä ja ilmoittautumisia koulutuksiimme Koulutus.fi-palvelun kautta. Kaikki kyselyt eivät luonnollisesti johda ilmoittautumisiin, mutta on tärketä olla esillä oikealle kohderyhmälle. Iloksemme olemme myös todenneet, että vaikka Koulutus.fi-palvelun koulutusten määrä on kasvanut, emme huku massaan, vaan saamme tasaisesti opiskelijoita koulutuksiimme.

Viimeksi tänään kirjasimme Koulutus.fi:n kautta tulleita opiskelijoita järjestelmäämme.

Suosittelen!"

Aracan asiakasreferenssiArcada / Täydennyskoulutus
Stig Blomqvist
Koulutussuunnittelija


15.12.2010

Heikki Mukka"Lähdin mukaan koulutus.fi-palveluun koska totesin, että netti on kanava, jossa potentiaaliset asiakkaamme etsivät tietoa.

Olin aluksi epäilevä palvelun toimivuuden suhteen, mutta sain investointini takaisin jo puolen vuoden sisällä.

Olen todennut koulutus.fi-palvelun toimivaksi ja jättänyt pois muun mainonnan. Koulutus.fi:n kautta saamme kattavan näkyvyyden koko vuodelle, ja voimme seurata palvelun toimivuutta tilastoiden avulla.

Fast asiakasreferenssiSuosittelen koulutus.fi-palvelua. Olen laittanut rahani oikeaan paikkaan"

Fast Oy
Heikki Mukka
Toimitusjohtaja

   


 

12.8.2010

Koulutus.fi referenssi TieturiMikä sai teidät valitsemaan palvelumme?
Lisänäkyvyys ja kurssien löydettävyys myös muualta kuin vain Tieturin sivustolta.

Kokemukset Koulutus.fi-palvelusta yleisesti / Miksi olette jatkaneet yhteistyötä?
Kokemukset olleet hyviä. Aluksi ylläpidimme kursseja käsin palveluun mikä oli suhteellisen työlästä ja esimerkiksi kurssipäivien muuttuessa päivitykset piti tehdä Koulutus.fi sivustolle manuaalisesti. Jatkoimme yhteistyötä siksi, että mahdollisuus XML tiedoston käyttöön ja automaattiseen päivitykseen tuli ajankohtaiseksi. Tällöin päivitys tapahtuu automaattisesti yön aikana. Saamme palveluun useampia kursseja tehokkaammin ja vaivattomammin.

TieturiSuositteletteko meitä yhteistyökumppaniksi?
Kyllä.

Tieturi Oy
Christoffer Wasastjerna
Toimitusjohtaja


 

6.8.2010

"Koulutus.fi on ollut meille hyvä lisäkanava koulutuksistamme tiedottamiseen. Olemme olleet mukana alusta alkaen ja saamme sitä kautta säännöllisesti yhteydenottoja ja kyselyitä."

TKK Dipoli
Marja Smedberg-Hakanen
Markkinointipäällikkö


 

3.8.2010

"Halusimme löytää kanavan, jossa asiakkaat etsivät koulutusvaihtoehtoja tarpeeseen eivätkä käy yrityksemme sivuilla vain silmäilyn ilosta. Olemme saaneet koulutus.fi sivuston kautta useita hyviä asiakkaita ja mielenkiintoisia yhteydenottoja. Yksilöllinen koulutustarjontamme on kiinnostanut koulutus.fi sivuston kävijöitä ja vierailijamäärät sivuillamme ovat olleet hyvää tasoa.

Olemme päättäneet jatkaa yhteistyötä koulutus.fi:n kanssa, koska sivuston kautta tulleet uudet asiakkaamme ovat tyytyväisinä kommentoineet helppoutta löytää monipuoliset yritysvalmennuksemme yhdestä paikasta. Suosittelen!"

Benmerin asiakasreferenssiBenmer kehittämisyhtiö
Jari Collin
Yritysvalmentaja