Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

DNA hyödyntää Santa Monica Networksin koulutuspalveluja

Asiakasreferenssi: Santa Monica Networks

Dnalaiset

DNA:lla koulutus tukee strategiaa

Santa Monica Networks järjestää DNA:lle yhtiön tarpeiden mukaisia räätälöityjä koulutuksia. Näin rakennetaan huipputiimejä, kohennetaan työmotivaatiota ja tuetaan yhtiön strategisia linjauksia.

DNA:n valmennuksia organisoi kolmihenkinen koulutustiimi: kehityspäällikkö Ulla Koivisto sekä koulutuskoordinaattorit Silja Lehtonen ja Minna Hoikkala. Koulutusassistentti Emmi Järvinen alkaa sijaistaaSiljaa tämän vuorotteluvapaan aikana. 

Joukkue kertoo olevansa tyytyväinen SMN:n tarjontaan. Tarjolla on luovia ja mutkattomia valmennusmalleja. SMN:ltä tutuiksi tulleet yhteyshenkilöt Heidi Lammi ja Jouko Nuolioja sparraavat, mikäli tiimin oma tietämys tekniikan alalta uhkaa loppua.

       – Tiimimme toimenkuva ulottuu henkilöstön ja esimiesten osaamisen kehittämisestä ja testaamisesta valmennus- ja koulutustapahtumien käytännön organisointiin. Tuotamme itsekin muun muassa verkkokoulutusmateriaalia yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa, Ulla Koivisto sanoo.

SMN:n tarjoamissa laboratoriokoulutuksissa kurssilaisia on mukana tusinan verran. Verkon yli tai intranetin verkkoaineistoilla tapahtuvalla koulutuksella tavoitetaan huomattavasti suuremmat joukot. Koulutusryhmiin kerätään ihmisiä eri puolilta organisaatiota. Verkkokurssien ohella suositaan myös DNA:lle räätälöityjä ryhmävalmennuksia.

Jotkut koulutustapahtumat ovat säännöllisesti toistuvia paketteja, joiden sisältö ulottuu myynnistä hallintoon, asiakaspalveluun ja tekniikkaan. Valmennukset käynnistyvät kun ryhmä saadaan kokoon.  Tärkeätä on, että koulutukset nopeasti räätälöidään yhtiön tarpeiden mukaisiksi.

       – Esimerkkinä mainittakoon SMN suunnittelema ja menestyksekkäästi toteuttama IP-aiheisten tietoiskujen sarja, jossa kouluttaja Mika Ilvesmäki valmensi livenä verkon yli DNA:laisia ympäri Suomen. SMN rakensi valmennusaineistosta samalla intranettiimme hyvät verkkokoulutusaineistot, joista on tullut hyvin suosittuja, Koivisto sanoo.Lue lisää: Elisa Santa Monica

Request information


Haluatko tietää lisää kouluttajasta Elisa Santa Monica? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.
tammikuu 2019
ma
ti
ke
to
pe
la
su
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10