Kiinteistöpalveluiden ammattitutkinto syventää osaamista

Opiskelijatarina: Amiedu

Kiinteistöpalveluiden ammattitutkinto

Kiinteistöpalveluiden ammattitutkinto antaa Mirsadille varmuutta työhön Hekalla

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten. Hänen työhönsä kuuluu Helsingin kaupungin omistamien aravavuokra-asuntojen huoltotöitä.

- Aamuisin tarkastamme talot ja käymme läpi yleistä siisteyttä, sekä tarkastamme ettei mikään ole mennyt yön aikana rikki. Sen jälkeen tapaamme esimiehemme ja kirjaamme koneelle kaikki työtehtävät, joita saamme esimerkiksi asukkailta, kertoo Mirsad Hadsiu.

Amiedussa Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa. Opinnot syventävät hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa, johon Mirsad pääsi opiskelemaan työvoimapalveluiden tukemana.

- Halusin silloin alalle ja opiskelun avulla työllistyin Hekaan. Työnantajani kohtelee asiakkaitaan ja työntekijöitään todella hyvin. Heka mahdollistaa minulle nyt myös jatko-opiskelun ja maksaa siitä palkkaa. Arvostan tätä todella paljon, kiittelee Mirsad.

Opiskelu hyödyttää kaikkia, opiskelijaa, työnantajaa ja asiakkaita. Kiinteistöalalla osan työtehtävistä pystyy tekemään ilman koulutusta ja teoriaa, mutta esimerkiksi lämpötekniikan hoitamiseen tarvitaan opintoja.

- Opiskelu auttaa työssä ja tällä alalla pärjätäkseen tarvitsee myös teoriaa. Kun kyse on aikuiskoulutuksesta, meillä opiskelijoilla on vastuu opintojen etenemisessä, mutta olen saanut Amiedulta kaiken sen avun mitä olen tarvinnut.

Ammattitutkinto-opintojen avulla Mirsad on siirtynyt hoitamaan työssään enemmän teknisiä asioita, kuten ilmastointia ja kaukovalvontaa. Teknisen osaamisen ansiosta säästyy aikaa ja tarvittavat toimenpiteet pääsee aloittamaan nopeammin.

- Olen saanut varmuutta työhöni. Kun aloitin, en uskaltanut sanoa mitään, koska en ollut varma osaanko. Nyt kun olen käynyt töitä läpi koulussa ja uskallan nykyisin sanoa miten työtehtävät mielestäni hoituvat parhaiten. Se on suurin muutos ammattitutkinnon opiskelun pohjalta.  Vaikka Mirsadilla on kaksi pientä lasta ja työpäivät ovat kiireisiä, hän on pystynyt yhdistämään koulun, työn ja perheen ilman ongelmia.

- Toimitamme esimiehellemme lukujärjestyksen, jotta lähipäivät pystytään ottamaan huomioon. Saamme myös koulusta tarkat ohjeet kotitehtäviin ja lukemisen tueksi. Siksi opiskelu ei ole tuntunut raskaalta.

Lue lisää: Amiedu

Request information

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.
joulukuu 2018
ma