Koulutus.fi Uudista ja Uudistu 2011 -messuilla

Koulutus.fi esitteli verkkopalveluaan Uudista ja Uudistu 2011 -messuilla

  

Koulutus.fi osallistui syyskuun 2011 lopussa henkilöstöjohdon - ja ammattilaisten yhdistyksen, Henry ry:n, Uudista ja Uudistu 2011 -messuille. Tapahtuma toi kahden päivän aikana Finlandia-taloon tuhansia henkilöstöalan ammattilaisia kuulemaan ajankohtaisasioista ja tutustumaan tarjolla olleisiin palveluihin.
   

UudistajaUudistumessut

   

Koulutus.fi herätti myönteistä mielenkiintoa tapahtumassa

Koulutus.fi oli mukana Uudista ja Uudista 2011 -tapahtumassa omalla esittelypisteellään ja herätti paljon mielenkiintoa kävijöiden keskuudessa päivien aikana. Esittelypisteellä kävi tutustumassa Koulutus.fi-sivuston palveluihin lukuisia HR-alan ammattilaisia, jotka olivat sitä mieltä, että verkkosivusto on tullut tarpeeseen.
  

Koulutusfin esittelypiste

  

Koulutushankintojen koordinointipalvelu

Koulutus.fi:n esittelypisteellä oli käynnissä arvonta, jonka pääpalkintona oli koulutushankintojen koordinointipalvelu. Tämä palvelu on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat saada helpon ja edullisen kokonaiskuvan koulutushankinnoistaan. Palvelun ydinideana on se, että Koulutus.fi toimii koulutushankintojen koordinoijana: varaa kurssit, hoitaa laskutuksen ja tuottaa kvartaaliraportit toteutuneista koulutusmääristä.

Lue lisää koulutushankintojen koordinointipalvelusta.
  

Koulutushankintojen koordinointipalvelu

   

Koulutus.fi:n messuarvonnon pääpalkinnon voitti Leena Tompuri, Itella Oyj:stä. Lämpimät onnittelut Leenalle!

Viimeksi päivitetty: 10 loka 2011

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.