Kutsuvierastilaisuus Suomen Ekonomiliiton jäsenille: Leadership 2013

Leadership

  

Tervetuloa Leadership 2013 -tapahtumaan!

Haluamme toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi Leadership 2013 -tapahtumaan maanantaina 11.11.2013 Helsingin Messukeskukseen!

Leadership on yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioiden johtohenkilöille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota johtajille koulutusalan uusia tuulia sekä käytännön vinkkejä omaan ja henkilöstön kehittämiseen. Tapahtuma tarjoaa myös lukuisia mahdollisuuksia verkostoitua saman tason toimijoiden kanssa.

Leadership on työelämän koulutusten hakupalvelu Koulutus.fi:n koordinoima ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Ekonomiliiton, Suomen Lakimiesliiton ja Tekniikan akateemisten kanssa. Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus.

Leadership-tapahtuman koulutuksista vastaavat korkealaatuiset ja arvostetut kouluttajatahot, jotka pitävät yhteensä 12 minikoulutusta johtajille ja esimiehille merkittävistä aiheista. Minikoulutuksia on aina kolme yhtä aikaa, joten Teidän on mahdollista osallistua päivän aikana yhteensä neljään eri koulutukseen.

Tule inspiroitumaan, verkostoitumaan ja kehittämään osaamistasi!

Leadership 2013

Aika: maanantai 11.11.2013 klo 8.15–17.00
Paikka: Helsingin Messukeskus, Kongressisiiven sisäänkäynti, Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Hinta: maksuton kutsuvierastilaisuus 

Ilmoittautuminen kutsuvieraille nyt avoinna

Teidän on nyt mahdollista ilmoittautua mukaan Leadership 2013 -tapahtumaan. Ilmoittautumislomakkeella pääsette valitsemaan ne 4 koulutusta, johon haluatte päivän aikana osallistua.

Tutustu ohjelmaan

Ilmoittautumisen yhteydessä Teidän on lisäksi mahdollista sopia kouluttajatahojen kanssa minitapaamisia (à 10 min) Leadership 2013 -päivän luentotauille. Minitapaamisten avulla voitte maksimoida tilaisuudesta saatavan hyödyn. Keskustelutuokioissa voitte esimerkiksi kehitellä eteenpäin koulutuksen aikana heränneitä ideoitanne tai pohtia omia tai organisaationne koulutustarpeita.

Paikat menevät nopeasti

Leadership-tapahtuma on järjestetty Suomessa aiemmin kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla kutsuvieraat ovat varanneet luentopaikat muutamassa tunnissa. Suosittelemme siis toimimaan pian, jotta saatte varmistettua oman paikkanne ja pääsette mukaan tähän ainutlaatuiseen joukkoon verkostoitumaan, innovoitumaan ja uudistumaan!

Lisätietoja ja aiemmat tapahtumat

Lisätietoa Leadership-konseptista ja aiemmista tapahtumista löydätte Koulutus.fi:stä: Leadership-sivuille.

Antoisaa tapahtumaa!

Toivottavat:
Työelämän koulutusten hakupalvelu Koulutus.fi
Suomen Ekonomiliitto
Tekniikan Akateemiset
Suomen Lakimiesliitto 

Leadership

Viimeksi päivitetty: 24 syys 2013

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.