Tiedolle lisää tietoa

Asiakasreferenssi: Santa Monica Networks

Asikainen ja Backman kiittelevät koulutustarjonnan laajuutta

Tieto Oy on luottanut Santa Monica Networksin koulutuksiin jo puoli vuosikymmentä

Tieto Oy on tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Sen Head of Connectivity Services Matti Asikainen, ja Manager of Project Services Juha Backman vetävät tiimejä, jotka koostuvat pääosin tietoliikennearkkitehdeista ja -asiantuntijoista. Heidän tiiminsä ovat käyttäneet Santa Monica Networksin koulutuksia yli viiden vuoden ajan, ja kymmenet tietolaiset ovat ammentaneet oppia kursseilta. Miksi työntekijöiden kouluttaminen on tärkeää?

”Tekniikat kehittyvät ja järjestelmät muuttuvat koko ajan. Meille on tärkeää, että olemme kehityksen kärjessä koko ajan”, sanoo Asikainen.

Backman näkee koulutuksessa toisenkin arvon: ”Tieto haluaa panostaa työntekijöihinsä. Työnantajamme, Tieto, kouluttaa ja kehittää työntekijöitään monin eri tavoin.”

Molemmat kiittelevät Santa Monican koulutustarjonnan laajuutta. Paitsi että Tiedon asiantuntijoita koulutetaan hallitsemaan uusia teknologioita, on yhteistyötä viety pitemmälle.

”Kehitimme yhdessä Asiantuntijasta arkkitehdiksi -koulutusohjelman, jossa opetetaan teknologian lisäksi siihen liittyviä konsultatiivisempia ajattelutapoja”, Backman ja Asikainen kertovat.

Yhteistyön tulos on ollut niin hedelmällinen, että Santa Monica Networks on tarjonnut Asiantuntijasta arkkitehdiksi -koulutusta myös muille asiakkailleen. Kyseinen koulutus ei silti ole ainoa juuri Tiedolle kehitetty kurssi.

”Meille on tärkeää, että saamme meille räätälöityjä koulutuksia. Tässä Santa Monica Networks on ollut erittäin joustava, ja saamme heiltä helposti juuri sellaista koulutusta, jota sillä hetkellä tarvitsemme”, Asikainen sanoo.

”Meiltä käy vuosittain kymmeniä henkilöitä erilaisilla Santa Monican kursseilla. Hyödynnämme kurssitarjontaa alkaen niin sanotuista Admin-tason kursseista aina korkean senioriteetin kursseihin”, Backman valaisee.

”Yhteistyö on ollut helppoa ja luontevaa. Olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä ja saaneet rahoillemme vastinetta”, Asikainen ja Backman vakuuttavat yksimielisesti.

Lue lisää: Elisa Santa Monica

Request information

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Elisa Santa Monica? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.
marraskuu 2018
ma