Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Hyviä dokumentteja - kesän dokumenttivinkit

Kesän dokumenttivinkit

Dokumentteja on mukava katsella kesäaikaan vaikka riippumatossa. Tarjolla on niin viihteellisempää kuin asiapitoisempaa materiaalia. Löydä oma suosikkisi vinkkiemme joukosta ja pidä kehitysvaihde päällä kesälomallakin!

1. Docstop: Team Whack – kaikki on hakkeroitavissa

Kuusiosainen lyhytdokumenttisarja, jossa kolmelle ammattihakkerille on annettu tehtäväksi hakkeroida erilaisia kohteita, kuten yksityiset älylaitteet tai mainosnäyttö. Henkilöauton tai omakotitalon hakkerointi paitsi viihdyttää, myös nostaa hikikarpaloita otsalle. Välittömän ja käytännönläheisen dokumenttisarjan jaksoista voikin jokainen saada vinkkejä henkilökohtaiseen tietoturvaan. Dokumenttisarjan löydät Yle Areenasta.

2. Käry

Netflixin dokumentti on mielenkiintoinen kuvaus urheilun ja dopingin käytön maailmasta. Hämmästyttäviä paljastuksia sisältävä dokumentti muuntautuu yhden miehen doping-kokeilun seuraamisesta Venäjän systemaattisen doping-ohjelman paljastamiseen keskittyen erityisesti Sochin olympialaisten aikaan.

3. Free Solo

Huikeita maisemia, kutkuttavaa jännitystä, järjetöntä venymistä ja uskomatonta taitoa tarjolla! Näiden ohella Free Solo on mielenkiintoinen henkilökuvaus erikoisesta ja omistautuneesta tyypistä, Alex Honnoldista, joka voisi kuitenkin samalla olla kuin kuka tahansa meistä. Herättää monenlaisia ajatuksia ja antaa aihetta omien intohimojen ja tavoitteiden pohdintaan.

Muita tärppejä:

  • Docventures-sarja
  • The Inventor: Out of Blood in Silicon Valley
  • He Named Me Malala
  • Citizenfour

Viimeksi päivitetty: 25 kesä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 4.7.2019

Kattava osaaminen auttaa myös sosiaali- ja terveysalalla

Miten sosiaali- ja terveysalalla työskentelevät viihtyisivät ja jaksaisivat töissä paremmin, eivät haluaisi vaihtaa alaa tai jopa palaisivat takaisin alan töihin?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Ohjelmoinnin suosio kasvaa – mikä ohjelmointikieli sopii sinulle?

Oletko utelias ohjelmoinnin suhteen? Ohjelmoijan ammatti on entistä kysytympi. Mutta mitä sinun tulisi tietää eri ohjelmointikielistä? Ja mikä niistä voisi sopia parhaiten tarpeisiisi?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 22.10.2019

Ravintoterapeutti on osaava ammattilainen

Lue ravintoterapeutiksi kouluttautumisesta ja alan työllistymismahdollisuuksista!

Lue lisää
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.