Hyviä dokumentteja - kesän dokumenttivinkit
25 kesä 2019

Kesän dokumenttivinkit

Dokumentteja on mukava katsella kesäaikaan vaikka riippumatossa. Tarjolla on niin viihteellisempää kuin asiapitoisempaa materiaalia. Löydä oma suosikkisi vinkkiemme joukosta ja pidä kehitysvaihde päällä kesälomallakin!

1. Docstop: Team Whack – kaikki on hakkeroitavissa

Kuusiosainen lyhytdokumenttisarja, jossa kolmelle ammattihakkerille on annettu tehtäväksi hakkeroida erilaisia kohteita, kuten yksityiset älylaitteet tai mainosnäyttö. Henkilöauton tai omakotitalon hakkerointi paitsi viihdyttää, myös nostaa hikikarpaloita otsalle. Välittömän ja käytännönläheisen dokumenttisarjan jaksoista voikin jokainen saada vinkkejä henkilökohtaiseen tietoturvaan. Dokumenttisarjan löydät Yle Areenasta.

2. Käry

Netflixin dokumentti on mielenkiintoinen kuvaus urheilun ja dopingin käytön maailmasta. Hämmästyttäviä paljastuksia sisältävä dokumentti muuntautuu yhden miehen doping-kokeilun seuraamisesta Venäjän systemaattisen doping-ohjelman paljastamiseen keskittyen erityisesti Sochin olympialaisten aikaan.

3. Free Solo

Huikeita maisemia, kutkuttavaa jännitystä, järjetöntä venymistä ja uskomatonta taitoa tarjolla! Näiden ohella Free Solo on mielenkiintoinen henkilökuvaus erikoisesta ja omistautuneesta tyypistä, Alex Honnoldista, joka voisi kuitenkin samalla olla kuin kuka tahansa meistä. Herättää monenlaisia ajatuksia ja antaa aihetta omien intohimojen ja tavoitteiden pohdintaan.

Muita tärppejä:

  • Docventures-sarja
  • The Inventor: Out of Blood in Silicon Valley
  • He Named Me Malala
  • Citizenfour

Viimeksi päivitetty: 25 kesä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 1.11.2021

Mitä on täydennyskoulutus?

Täydennyskoulutus käsittää monia eri oppimisen ja opiskelun muotoja – kaikkea yliopistojen kursseista ja koulutusyritysten asiantuntijakoulutuksista aina konferensseihin ja messuihin saakka.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 6.7.2023

Hae MBA-stipendiä!

Stipendi kattaa Aalto MBA -ohjelmaan koko osallistumisen. Hakuaika vuoden 2024 MBA-stipendiin on 25.4.–14.6.2023.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 7.6.2023

Nosta graafinen osaamisesi uudelle tasolle

Haluatko oppia työskentelemään graafisen suunnittelun parissa? Tai ehkä työskentelet jo alalla, mutta haluat kehittää osaamistasi?

Lue lisää
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.