Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Etäkoulutus

Kuusi mielenkiintoista kurssia, jotka voit suorittaa kätevästi kotoa

Arjen vilinässä voi olla haastavaa löytää aikaa opiskelulle. Vaikka uuden oppiminen kiinnostaisi, voi luokkahuoneopetukseen ennättäminen olla monelle täysin mahdotonta. Onneksi nykyteknologia mahdollistaa etäopiskelun: etäopiskelu verkon kautta on simppeli keino suorittaa erilaisia opintoja joustavasti mistä tahansa. Opiskelija voi usein myös edetä oman aikataulunsa mukaisesti.

Jos etäopiskelun mahdollisuudet kiinnostavat, jatka lukemista! Koulutus.fi listasi alle kuusi koulutusta tai kurssia, joiden avulla voit alkaa laajentaa osaamistasi, vaikka heti tänään.

1. Coaching ja ohjaus – pätevöidy valmentajaksi tai kouluttajaksi

Toisten ihmisten valmentaminen on vaativaa ja jännittävää työtä, mutta onneksi tarjolla on rutkasti erilaisia koulutuksia, jotka valmistavat coaching-tehtäviin. Coaching- ja ohjauskoulutuksia löytyy monipuolisesti eri aloille terveydestä liiketoimintaan ja elämänhallinnasta henkilöstöjohtamiseen. Oletko kiinnostunut erilaisista valmennuskoulutuksista, mutta olet liian kiireinen osallistumaan opetukseen? Etäkurssi voi olla erityisen sopiva vaihtoehto sinulle!

Etänä suoritettavat coaching-koulutukset

2. Johtajuus – kasva paremmaksi johtajaksi

Johtajalla on aina tilaa kehittyä, mutta usein myös niukasti ylimääräistä aikaa. Juuri siksi verkkomuotoinen koulutus soveltuu johtaja-asemassa työskenteleville. Inspiraatiota ja uusia näkökulmia kaipaaville suosittelemme erilaisia johtajuusohjelmia. Konfliktinhallinnan kurssit sen sijaan valmistavat haastavien tilanteiden selvittämiseen, ja tarjolla on myös kursseja esimerkiksi projektien tehokkaaseen johtamiseen. Olitpa sitten tuore toimitusjohtaja tai pidemmän linja pomo, voi johtajuuden verkkokurssi olla ennenkuulumattoman antelias roolillesi. 

Kaikentyyppiset johtajuuden etäkurssit 

3. Henkilökohtainen kehitys – opi johtamaan itseäsi

Keskittymiskyvyn hallinta, tehtävien priorisointi ja aivoystävällinen työskentely ovat kaikkia mietityttäviä teemoja työnkuvasta riippumatta. Haluaisitko oppia lisää itsesi johtamisesta, tuloksellisesta työskentelystä tai keskittymisen fokusoimisesta? Henkilökohtaisen kehityksen kursseja pystyy suorittamaan erityisen kätevästi etänä, istuit sitten mökkilaiturilla tai kotisohvalla viltin alla.  

Henkilökohtaisen kehityksen etäkurssit

4. Kielet – tutustu maailman kieliin kotoa käsin

Globaalissa maailmassa kielitaito on aina kovaa valuuttaa. Kieliä osaamalla pystyt luomaan yhteyksiä ihmisiin, kommunikoimaan vieraissa kulttuureissa ja erottautumaan työnhaussa. Haluatko hioa englannin taitojasi ennen kesän reissua Lontooseen? Tai ehkä haluat varmistaa ruotsin kielioppia, kun sukulaiset tulevat vierailulle länsinaapurista? Voit mennä myös ammattiryhmäkohtaiselle kielikurssille erottautuaksesi massasta työmarkkinoilla. Kehitä kielitaitoasi ilman, että sinun täytyy poistua kotoasi!

Etänä suoritettava kielikurssitarjonta

5. Informaatioteknologia – hallitse erilaisten tietokoneohjelmien käyttö

Tarvitsetko kertausta Excelin tai PowerPointin kanssa? Haluaisitko oppia jakamaan tiedostoja pilveen tai onko sähköpostin käytössä haasteita? Verkkokoulutukset mahdollistavat itsenäisen ja tehokkaan tavan opetella erilaisten ohjelmien käyttöä. Sinun ei tarvitse edetä muiden oppilaiden vaatimusten mukaan tai matkustaa pitkälle luokkahuoneopetukseen! Etäkoulutusten valikoimasta löytyy eritasoisia koulutuksia, kuten perustason ja syventävän osaamisen kursseja.  

ICT-etäkoulutukset

6. Hyvinvointi – ehkä kaikista tärkein kehityskohde 

Kiinnostaako sinua liikunta, stressinhallinta tai mindfullness? Hyvinvointialan koulutukset tulevat olemaan entistä tärkeämpiä, sillä tutkimusten mukaan noin joka kolmas työssäkäyvä kokee stressin, huolen tai pelon tunteita liittyen työhönsä. Koulutus.fi:n kurssitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja oman tai toisten hyvinvoinnin kehittämiseen. Opiskele kätevästi oman aikataulusi ja jaksamisesi puitteissa!

Hyvinvointialan etäkoulutukset

Oletko kiinnostunut etäopiskelusta, mutta etsit jotakin muuta kuin edellä esitettyjä koulutusvaihtoehtoja?

Tutustu kaikkien alojen verkkokurssitarjontaan tästä!

Viimeksi päivitetty: 08 joulu 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Photoshop, InDesign vai Illustrator?

Photoshop, InDesign ja Illustrator ovat tehokkaita kuvallisen tuotannon työkaluja, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Mikä ohjelmista sopii parhaiten tarpeisiisi?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Näin saat työpaikkasi maksamaan täydennyskoulutuksesi

Kilpailu työmarkkinoilla on kovaa. Jos aiot hakeutua haastavampiin työtehtäviin tai tavoittelet ylennystä, voi täydennyskoulutuksesta olla suuresti apua. Näillä vinkeillä perustelet työnantajallesi koulutustarpeesi.

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 4.10.2019

Jatkuva oppiminen 2019

Mitä tapahtuu työelämän oppimisen kentällä vuonna 2019? Mitkä tekijät haastavat jatkuvaa oppimista ja mikä on muuttumassa? Lue tuore katsaus koulutuskentältä!

Lue lisää
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.