Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Markkinoinnin koulutusten foorumi

Digimarkkinointia ei voida korostaa nykypäivänä liikaa.

Tässä foorumissa keskustellaan markkinointiin ja myyntiin liittyvistä aiheista. Sosiaalisen median koulutukset ovat kysyttyjä, sillä kuluttajat viettävät niissä yhä enemmän aikaa ja yritysten näkyvyyden kannalta on olennaista olla läsnä digitaalisessa mediassa.

Onnistunut markkinointi on jokaisen taloudellista voittoa tavoittelevan yrityksen menestyksen perusta. Keskustelu markkinointitoimenpiteistä ja -koulutuksista sekä myyntitaidoista on tervetullutta tällä foorumilla.

Kysymyksiisi voivat vastata niin muut foorumin käyttäjät kuin Koulutus.fi:n neuvontakin.


Luo uusi keskustelu
Vastaukset Aihealueet
2 Myyntiin potkua 22.4.2010   Honkasalo Firman myyntitiimiin pitäisi saada ylimääräistä poweria, onko teillä ehdottaa jotain hyvää myynnin koulutusta 10 henkilön porukalle ?
1 Puhelinmyyjille koulutusta 8.12.2009   Juha-Pekka Tarvisin työntekijöilleni pikakoulutusta puhelinmyyntiin, ollaan Etelä-Suomessa ja joustavasti mahdollisuus liikkua koulutuspaikan mukaan... mistä löytyis? kiitos ja kumarrus!
1 varastotyössä pätevöityminen 2.10.2009   ile Moro! oon varastoalalla töissä oleva kundi stadista ja tarvis suorittaa tämän alueen perustutkinto, missähän niitä menis ja kauan kestää?
0 RE: Myynnillä menestykseen 12.9.2009   iLGSuomi Myyntitaidot ovat jotain minkä arvoa ei anna ymmärretä. Ne joilla on hyvät myyntitaidot ja ymmärrys myynnistä pärjäävät maailmassa yleensä paremmin kuin ne, joilla vastaavia taitoja ei ole. Tä...
4 Voiko siivooja/Kotiavustaja/Vanhustyön tekija..... 29.5.2009   Koulutukseen ...aloittaa Suomessa markkinointi/asiakasmyynin opiskelun ????
Sivu:
1


Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.