MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

04 loka 2019

Haastattelussa Päivi Leppänen: kokemuksia EMBA-ohjelmasta

Haastateltavana Leijona Catering Oy:n myyntijohtaja Päivi Leppänen.

Julkaistu: 6.10.2014

Haastattelussa Päivi Leppänen

Varmuutta omaan työhön Executive MBA-ohjelmasta

Haastattelimme Leijona Catering Oy:n myyntijohtajaa Päivi Leppästä hänen opiskelukokemuksistaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Executive MBA-ohjelmassa. Päivi valmistui Avance-johtamiskoulutuksen EMBA-ohjelmasta kesäkuussa 2014. Leijona Catering Oy on valtakunnallisesti toimiva valtion omistama ruokapalveluja tarjoava catering-yritys.

Kokemuksia Jyväskylän yliopiston Executive MBA-koulutuksesta

Päivi Leppänen valmistui kesäkuun alussa Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun Avance-johtamiskoulutuksen järjestämästä Executive MBA-ohjelmasta yhdessä 32 muun valmistujan joukossa. Tällä hetkellä Päivi työskentelee Leijona Catering Oy:n myyntijohtajana. Leijona Catering Oy on valtakunnallisesti toimiva valtion omistama henkilöstöruokailupalveluja tarjoava yritys. Päivi vastaa Leijona Catering Oy:n myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä.

Päivi listaa koulutusohjelman antia:

       – Kohokohtina olivat verkottuminen uusiin ihmisiin - kursseilla tapasi aina uusia ihmisiä, uudet asiantuntevat kouluttajat ja mielenkiintoisesti rakennetut ulkomaan matkat.

Miksi Executive MBA-ohjelmaa suorittamaan?

Päivi on ollut erittäin tyytyväinen valintaansa suorittaa nimenomaan Avance-johtamiskoulutuksen Executive MBA-ohjelma. 

       – En harkinnut muita koulutuksia. Jyväskylän koulutusohjelma antoi mahdollisuuden valita minua itseäni kiinnostavimmat kokonaisuudet. Jyväskylän yliopiston Avance kehittyy koko ajan ja sen näkee positiivisesti.

EMBA-ohjelman hyödyt ovat Päivin mukaan kiistattomat. Hän kokee opintojen mielenkiintoisine aiheineen tuoneen varmuutta omaan työhön ja rakentavan edelleen itseluottamusta.

       – Jo se, että on suorittanut opinnot loppuun kertoo ihmisestä paljon. Henkilöllä on kyky ja halua aikatauluttaa kiireistä työelämäänsä omalle vapaaehtoiselle kehittymiselle. Mielenkiintoisimmat aiheet koulutusohjelmassa mielestäni olivat johtaminen ja myyntiin kohdistuvat kokonaisuudet.

Opiskelujen sovittaminen 

Opiskelujen sovittaminen työhön ja muihin menoihin ei ollut Päivin mielestä aina helppoa, mutta ei mahdotontakaan. 

       – Kun rytmiin pääsi kiinni ja noudatti sitä, niin päättäväisellä tekemisellä opiskelusta selviytyi. En sano, että se oli aina helppoa, mutta se hetki, kun sai todistuksen käteen, korvasi vaikeat hetket.

EMBA-ohjelmaa harkitseville henkilöille Päivi antaa neuvon, että opiskelujen aikana on kannattavaa pysyä aikataulussa.

       – Ole realistinen oman elämäntilanteesi kanssa ja mieti pystytkö sitoutumaan isoon työkuormaan. Aloita lopputyö ajoissa!

Koulutus.fi kiittää Päivi Leppästä haastattelusta!

Kiinnostuitko Executive MBA-opinnoista?

Haluatko tutustua MBA-opintojen tarjontaan? Löydät eri kouluttajien MBA- ja Executive MBA-koulutusohjelmia täältä.

Viimeksi päivitetty: 04 loka 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 14.2.2019

Uraopas markkinoinnin ja myynnin aloille

Työskenteletkö markkinointiviestinnän tai myynnin tehtävien parissa ja harkitset jatkokouluttautumista? Etsit sitten koulutusta uuden työnkuvasi tueksi tai pyrit päivittämään osaamistasi nykyisissä työtehtävissäsi, on täydennyskoulutuksesta taatusti hyötyä. Saat uusia konkreettisia taitoja sekä uudenlaisia työskentely- ja ajattelutapoja ja toimintamalleja.
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 18.7.2019

Täydennyskoulutusta farmaseutille

Farmaseutti työskentelee useimmiten apteekissa lääkkeiden ja lääkehoitojen asiantuntijana. Farmaseutin työ on asiakaspalvelutyötä, jossa tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta ja taloudellista ajattelua. Yksityisten apteekkien lisäksi farmaseutti voi työskennellä sairaala-apteekeissa, sairaalan osastoilla ja työnjohtotehtävissä lääketeollisuudessa. Asiakaspalvelutaidot Farmasia / Lääkeala Lääkehoito ...
Ura
Lue lisää
Viimeksi päivitetty 26.4.2022

Vuoden 2022 MBA-stipendi Kaisa Kannukselalle

MBA-stipendi on myönnetty humanitaarisen avun ammattilaiselle Kaisa Kannukselalle, jonka tekemistä on aina ohjannut tinkimätön usko omiin arvoihin.

Lue lisää
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.