Keitä me olemme

Keitä me olemme

Tiedämme, ettei sen oikean löytäminen ole helppoa.

Tunnistamme ongelman. Tarve kehittää osaamista on kova, mutta sopivaa koulutusta ei tunnu löytyvän. Toisinaan esteeksi muodostuu aika, toisinaan on vaikea löytää juuri omia tarpeita vastaavaa palvelua ja toisinaan taas kouluttajien eroista on vaikea saada selvää. Jos aikaa olisi rajattomasti ja kaikki informaatio esteettä saatavillamme, ei koulutuksen löytäminen tuottaisi minkäänlaista päänvaivaa.

Olemme päässeet melko lähelle.

Autamme ihmisiä kasvamaan ja organisaatioita kehittymään.

Uskomme, että kouluttautuminen saa ihmiset kasvamaan ja organisaatiot kehittymään. Haluamme tehdä koulutuksen löytämisestä helppoa jokaiselle.

Nykypäivän työvoima ei vain halua koulutusta, se odottaa sitä. Täydennyskoulutus ehkäisee urautumista ja vie yksilöt kohti parempia tuloksia ja vastuullisempia tehtäviä, pitäen heidät sitoutuneina ja tyytyväisinä.

Meille tärkeintä on nähdä yksilöiden ja organisaatioden kehittyvän. Siksi haluamme auttaa jokaista löytämään sen oikean koulutuksen. Tähän Koulutus.fi on luotu – maksuton hakukone, jossa voit etsiä ja vertailla koulutuksia yli 3500 koulutuksen joukosta.

Tyydytä tiedonjanosi ja vapauta potentiaalisi.

Autamme joka vuosi satojatuhansia suomalaisia löytämään sopivan täydennys- tai jatkokoulutuksen osaamisensa ja menetyksensä tueksi. Jos olemme jotain oppineet, niin sen, että työuria ja koulutustarpeita on yhtä monenlaisia kuin meitä yksilöitäkin.

Haluamme tukea Sinua henkilökohtaisissa tavoitteissasi. Opi uutta, etene urallasi ja käytä aikasi asioihin, joista nautit.

Aloita koulutusmatkasi tästä 

Edustatko koulutusorganisaatiota? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme miten Koulutus.fi voi auttaa teitä koulutustenne markkinoinnissa.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Täytä tämä lomake, niin asiakasvastaavamme ottaa sinuun yhteyttä.

Viimeksi päivitetty: 21 helmi 2019