Olet hallitsevasti keltainen persoona!

Keltainen persoona on...

ulospäinsuuntautunut, verbaalinen ja charmikas. Olet utelias ja innokas lähes kaikkea kohtaan – oikea juhlien keskipiste! Saatat olla toisinaan hieman huolimaton ja itsekeskeinen. Elehdit paljon puhuessasi.

Keltainen persoona on ulospäinsuuntautunut.

Keltaisen persoonan tunnusmerkkejä – tunnistatko itsesi?

Minut saa syttymään... tunteet ja kommunikaatio. Tankkaan energiaa toisista ihmisistä. Vahvistus ja kehut – sekä saaden että muille antaen. Olen intohimoinen, pidän vaihtelusta ja siitä, että tapahtuu jotain kivaa!

Minua turhauttaa kaikista eniten... hiljaiset miljööt ja piiruntarkat säännöt. En oikein ymmärrä jäyhiä ja epäystävällisiä ihmisiä. Turhaudun, kun joku sanoo suoraltakädeltä "ei" fantastisille ideoilleni. Okei, kannan ehkä pienoista kammoa torjutuksi tulemista kohtaan. Yksinäisyys ja ulkopuolisuuden tunne ovat todella vaikeita minulle.

Haluan tulla kohdatuksi... hymyllä! Tarjoa minulle lounas ja kysele perheestäni, tunteistani tai harrastuksistani. Kehu minua ja anna reippaasti positiivista palautetta, ainakin jos haluat antaa minulle kritiikkiä jostakin. Muutoin menetän motivaationi ja työniloni.

Yllätä minut! Seuraa aina silloin tällöin, miten työntekoni etenee, sillä asioilla on toisinaan tapana hukkua kaikkien niiden mielenkiintoisten projektien joukkoon, joita minulla on samanaikaisesti tulilla.

Mottoni on: Elämä on juhla ja minut on kutsuttu!

Työskentelee usein: viestintätehtävissä, myynnissä, asiakaspalvelussa, näyttelijänä, journalistina, juontajana tai matkanjohtajana. Ylipäätään luovissa tehtävissä, joissa pystyy kehittymään ja joihin kuuluu paljon sosiaalisia tilanteita.

Viimeksi päivitetty: 28 touko 2019