Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakkaidemme suositukset

Asiakastyytyväisyys on meille tarkeää. Lue alta, mitä mieltä asiakkaamme ovat yhteistyöstämme ja palveluistamme.

"Koulutus.fi –palvelu on tehostanut koulutusmarkkinointiamme ja lisännyt organisaatiomme tunnettuutta/näkyvyyttä valtakunnallisesti. Koulutus.fi on joustava ja tehokas palvelu markkinointiin!"

Hämeen kesäyliopistoHämeen kesäyliopisto
Suvi-Tuulia Tiainen
Toimistopäällikkö

Olemme olleet Koulutus.fi palveluun tyytyväisiä. Olemme saaneet vuosien saatossa sivuston kautta useita valtakunnallisia kehitys- ja koulutusprojekteja. Palveluun sijoitettu raha on tullut moninkertaisena takaisin

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Heikki Neuvonen
Myynti- ja markkinointipäällikkö

"Olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja Koulutus.fi kautta – nimenomaan ostavilta asiakkailta, jotka ovat löytäneet sieltä yksilölliset valmennuksemme paljon paremmin kuin aiemmin käyttämämme muut toimijat. Liidien laatu on ollut hyvä ja selkeä trendi yhteydenotoissa on ollut asiakkaiden kiinnostus uusiin miniryhmä- ja yksilövalmennuksiimme."

Benmer kehittämisyhtiöBenmer
Jari Collin
Yritysvalmentaja

"Yhteistyömme koulutus.fi:n kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Asiakkaamme ovat löytäneet sitä kautta itselleen uusia valmennusohjelmia, ja tällä tavoin Tieturin laaja tarjonta on tullut tutummaksi kohderyhmällemme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilöstö on tehnyt asiointikokemuksistamme miellyttäviä."

TieturiTieturi
Veli-Matti Heiskanen
Liiketoimintajohtaja


"Suomen Projekti-Instituutti on tehnyt yhteistyötä Koulutus.fi: kanssa vuodesta 2011. Sivustolla on tarjolla kymmeniä erilaisia projektijohtamisen valmennuksiamme. Lisäksi olemme systemaattisesti keränneet Koulutus.fi:n avulla avointen valmennusten palautteet. Meille on tärkeää, että valmennustemme laatu mitataan luotettavan kolmannen osapuolen järjestelmällä. Käytämme Koulutus.fi:n arviointeja myös aktiivisesti markkinoinnissamme.

Yhteistyö on ollut vuosien varrella todella helppoa ja sujuvaa. Suomen Projekti-InstituuttiKoulutus.fi:n henkilöstö auttaa meitä aina tarvittaessa ripeästi ja asiantuntevasti, sekä raportoi meille monipuolisesti ja avoimesti sivuston kävijämääristä. Valmennusesittelyidemme ylläpito on vaivatonta hyvin kehitetyn käyttöliittymän avulla. Olemme kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön!"

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Juuso Äikäs
Markkinointijohtaja


"Olemme olleet Koulutus.fi -palvelun asiakkaita vuoden verran, ja jo ensimmäisenä vuonna tulleiden yhteydenottojen määrä on ylittänyt odotuksemme. Olemme tavoittaneet palvelun kautta asiakasryhmiä, jotka eivät ehkä muutoin olisi löytäneet palveluitamme.

Koulutus.fi:n henkilökunta on osaavaa ja palvelualtista. Olemme kokeneet yhteistyön aidoksi ja molempia osapuolia palvelevaksi. 

KoulutusmaailmaOlemme saaneet näkyvyyden lisäksi hyviä vinkkejä omaan markkinointiimme ja asiakkuuksien hallintaan. Saamme  säännöllisesti yhteenvedot meille tehdyistä kontakteista ja tilastot markkinoinnin toimivuudesta."

Koulutusmaailma
Jani Pihl
Toimitusjohtaja

"Olemme olleet alusta alkaen Koulutus.fi:n asiakkaita. Heidän tapansa tarjota kattava koulutustarjonta saman katon alta on koulutuksen etsijöille eli meidän asiakkaillemme vaivaton ratkaisu. Benmerin yksilölliset ja laadukkaat valmennukset ovat saaneet hyvän huomioarvon sivustolla. Yhteydenottopyyntöjä on tullut säännöllisesti ja asiakkaamme ovat tulleet vakuuttuneiksi osaamisestamme.

Yrityskohtaisten sekä varsinkin yksilövalmennustemme suosio on kasvanut Koulutus.fi-sivuston kautta. Ennen tätä esilläoloa monet asiakkaamme eivät olleet mieltäneet, että yksilövalmennus on mahdollista edullisesti ja että sen vaikuttavuus osallistujan osaamisen kehittämisessä voi olla niin suuri.

Olen hyvin tyytyväinen Koulutus.fi:n tarjoamiin palveluihin. Etusivun mainoksemme sivustolla ovat tuoneet osallistujia myös avoimiin valmennuksiimme. Benmerin valmennukset tulevat jatkossakin olemaan Koulutus.fi-sivustolla, jos kokemukset jatkuvat yhtä hyvinä."

Benmer koulutusyhtiöt

Benmer kehittämisyhtiö
Jari Collin
Yritysvalmentaja

”Olemme olleet Koulutus.fi:ssä vuodesta 2009. Ylläpidon ratkaisuksi olemme valinneet automatisoidun XML-ratkaisun sen helppouden vuoksi. Riittää että päivitämme koulutustiedot omille kotisivuillemme, josta ne siirtyvät automaattisesti Koulutus.fi-sivustolle, eikä meidän tarvitse lähettää niitä erikseen julkaisua varten. Koulutustietomme ovat näin aina  ajantasaiset koulutuksenhakijoille Koulutus.fi:ssä.

Saamme tiedusteluja koulutuksistamme Koulutus.fi:n kautta päivittäin. Olemme saaneet myös tarjouspyyntöjä yrityksiltä. Suosittelen yhteistyötä Koulutus.fi:n kanssa.”

Edupoli

Edupoli
Tuija Monto

Markkinointipäällikkö

"Olemme käyttäneet Koulutus.fi sivustoa noin vuoden verran ja kokemuksemme ovat olleet erittäin positiiviset, vaikka emme ole osanneet vielä hyödyntää läheskään kaikkia sen monipuolisia ominaisuuksia. Koulutus.fi palvelun avulla olemme saaneet monia uusia asiakkaita, joita emme olisi löytäneet aiemmin käytössämme olevilla markkinointikeinoilla.

Koulutus.fi on nykyaikainen ja ennakkoluuloton markkinointikanava, jolla tavoittaa erinomaisesti sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat nk. perinteisten kanavien ulottumattomissa ja jotka haluavat itse löytää verkosta koulutuksen mikä heitä kiinnostaa.

Palvelu on kokonaisuudessaan täyttänyt kaikki odotuksemme ja erityisen hyvää palvelussa on se, että siinä voi reaaliaikaisesti seurata markkinoinnin onnistumista. Myöskään ei voi missään tapauksessa väheksyä Koulutus.fi:n erittäin lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua, jossa olemme kokeneet, että he aidosti välittävät asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

Suosittelen lämpimästi kyseistä palvelua myös muillekin, jotka haluavat markkinoida koulutuksiaan kustannustehokkaasti potentiaalisille verkko-orientoituneille asiakkaille."

Suomen Psykologinen Instituutti

Suomen Psykologinen Instituutti (Psyko-Team)
Mikko Haarala
Hallintojohtaja

"Asiakas valitsee kanavan, itselleen sopivan ajankohdan ja tavan hakea lisätietoa, kun itsensä kehittäminen on ajankohtaista. Jos yritys hakee sopivaa kumppania, joka tarjoaa koulutuspalveluita, niin silloin meidän tulee olla näkyvillä ja asiakkaan mielessä ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Siksi pyrimme näkymään eri kanavissa mahdollisimman laaja-alaisesti, kuhunkin mediaan sopivalla tavalla.

Myymme koulutuksiamme vain ja ainoastaan nettisivujemme kautta yksilöille. Yrityksille tarjoamme koulutuspalveluita myyjiemme aktiivisella kontaktoinnilla.

On hyvin luontevaa olla kanavissa, joiden sisältö tukee tarjoomaamme. Tässä tapauksessa haluamme olla mukana koulutus.fi-palvelussa.

Olemme saaneet aktiivista ja hyvää palvelua tarjonnan, yhteydenpidon sekä toimintojen kautta. Ja mikä parasta, koulutus.fi on edistänyt myyntiämme erittäin hyvin oman laaja-alaisen tarjooman ja sisältönsä ansiosta.

Suosittelemme koulutus.fi:tä palvelukanavana."

Markkinointi-instituutti
Nina From
Markkinointiviestintäpäällikkö

"Leadership-päivän konsepti oli uudenlainen ja sen toimivuus aluksi jopa epäilytti meitä. Meillä oli kuitenkin hyvä kokemus aiemmasta yhteistyöstä koulutus.fi:n kanssa, joten uskalsimme kokeilla mukaan lähtemistä.

Yllätyimme positiivisesti tapahtuman osallistujamäärästä ja osallistujajoukon tasosta. Tällaiselle oli selvästi tilausta ja liittojen kautta tarjottuna tapahtuma houkutteli oikeaa kohderyhmää.

Saimme omalle luennollemme liki kaksisataa osallistujaa, joista kaksi kolmasosaa halusi meiltä yhteydenoton. Toistaiseksi olemme tapahtuman tuloksena tehneet yhden pienen esiintymisvalmennuskaupan ja sopineet kymmenkunta tapaamista.

Koulutus.fi on kaiken kaikkiaan tuonut meille relevantteja yhteydenottoja paremmin kuin muut valmennustemme markkinointikanavat. Suosittelen muillekin!" 

Kaiku HelsinkiKaiku Helsinki
Pete Saarnivaara
Toimitusjohtaja, partneri

"Puolen vuoden kokeilun jälkeen olemme olleet positiivisesti pöllähtäneitä palvelun toimivuudesta. Osa porukastamme oli alkuun sitä mieltä, että palveluun ei lähdetä mukaan missään nimessä eikä tätä kautta tavoiteta koulutettavia. Olemme yllättyneet positiivisesti kuinka yhteydenottoja on alkanut tulla. Näin netin kautta suurin osa taitaa tänä päivänä etsiä tietoa ja myös tulla koulutuksiin.

Suosittelen Koulutus.fi:tä oikein mielelläni yhteistyökumppaniksi. Palvelu on erinomaista ja asiakas pidetään koko ajan tasalla."

Aikopan asiakasreferenssiAikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA
Tuula Honkanen
Johtaja

"Kun Koulutus.fi oli yhteydessä meihin ensimmäistä kertaa, emme aikaisemmin ollut kuulleet palvelusta, koska palvelu oli vasta äskettäin lanseerattu Suomessa.

Halusimme kuitenkin kokeilla palvelua, koska moni muu koulutusten tarjoaja oli jo palvelussa ja Koulutus.fi:n hinnat olivat kohtuulliset.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Saamme paljon kyselyitä ja ilmoittautumisia koulutuksiimme Koulutus.fi-palvelun kautta. Kaikki kyselyt eivät luonnollisesti johda ilmoittautumisiin, mutta on tärketä olla esillä oikealle kohderyhmälle. Iloksemme olemme myös todenneet, että vaikka Koulutus.fi-palvelun koulutusten määrä on kasvanut, emme huku massaan, vaan saamme tasaisesti opiskelijoita koulutuksiimme.

Viimeksi tänään kirjasimme Koulutus.fi:n kautta tulleita opiskelijoita järjestelmäämme.

Suosittelen!"

Arcada / TäydennyskoulutusArcada
Stig Blomqvist
Koulutussuunnittelija

Mikä sai teidät valitsemaan palvelumme?
Lisänäkyvyys ja kurssien löydettävyys myös muualta kuin vain Tieturin sivustolta.

Kokemukset Koulutus.fi-palvelusta yleisesti / Miksi olette jatkaneet yhteistyötä?
Kokemukset olleet hyviä. Aluksi ylläpidimme kursseja käsin palveluun mikä oli suhteellisen työlästä ja esimerkiksi kurssipäivien muuttuessa päivitykset piti tehdä Koulutus.fi sivustolle manuaalisesti. Jatkoimme yhteistyötä siksi, että mahdollisuus XML tiedoston käyttöön ja automaattiseen päivitykseen tuli ajankohtaiseksi. Tällöin päivitys tapahtuu automaattisesti yön aikana. Saamme palveluun useampia kursseja tehokkaammin ja vaivattomammin.

Suositteletteko meitä yhteistyökumppaniksi?
Kyllä.

Tieturi OyTieturi
Christoffer Wasastjerna
Toimitusjohtaja

Lue lisää Koulutus.fi:stä »