Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Koulutus.fi suositus

Asiakkaidemme suositukset

Asiakastyytyväisyys on meille tarkeää. Lue alta, mitä mieltä asiakkaamme ovat yhteistyöstämme ja palveluistamme.


"Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa. Olemme saavuttaneet paljon uusia asiakkaita Koulutus.fi kautta ja näkyvyytemme ja tunnettavuutemme on parantunut huomattavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme mukaan."

Aluepro OyAluepro - Aluekoulutus
Helvi PItkänen
Koulutuspäällikkö


"Olemme olleet palveluun tyytyväisiä. Yhteydenottojen joukossa on ollut monia hyviä liidejä, joista on käynnistynyt laajempaakin yhteistyötä. Tiimi on todella asiakaspalveluhenkistä ja kaikki toiveemme on toteutettu nopealla aikataululla."

LIS Group OyLIS Group Oy
Maarit Pihl
Operatiivinen johtaja 


"Yhteydenottopyyntöjä on tullut useita, samoin kyselyjä koulutuksistamme. Olemme tyytyväisiä, että lähdimme mukaan, koska huomaamme selkeästi, että sekä yksittäiset henkilöt että koulutuksia tarvitsevat tahot ovat huomanneet meidät. Lisäksi säännölliset raportit sivuvierailijoista on hyvä pohja omaehtoiselle markkinoinnille. Kaiken kaikkiaan harvinaisen toimivaa ja hienoa asiakasyhteistyötä! Voimme todellakin suositella Koulutus.fi:tä koulutuksia järjestäville tahoille."

KirsiConsulting OyKirsiConsulting Oy
Kirsi Saukkola
Toimitusjohtaja, koulutusjohtaja


"Yhteistyö Koulutus.fi:n kanssa on käynnistynyt hyvin, asiakaspalvelu on sujuvaa ja nopeaa. Koulutus.fi:n avulla Aducate on saanut lisää näkyvyyttä ja tunnettuus on lisääntynyt yliopistollisen täydennyskoulutuksen kentällä."

Itä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu AducateItä-Suomen yliopisto, Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate
Katja Koukkari, suunnittelusihteeri
Lea Tuomainen, johtaja


"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä, ja kaikki on sujunut ongelmitta."

Turun kesäyliopistoTurun kesäyliopisto
Tommi Vuorinen
Koulutussuunnittelija


"Yhteydenottoja on tullut noin 10 kpl, joista 8 on päätynyt toteutuneeseen ilmoittautumiseen. Toteutumattomissa syynä on ollut aikataulujen sopimattomuus. Olen ollut tyytyväinen laadittuihin esittelyihin ja palvelun yleiseen vaivattomuuteen."

Temrex OyTemrex Oy
Mikael Kurttila


"Koulutus.fi:n palvelu on oma-aloitteista ja hurjan ystävällistä. Asioidessa tulee olo, että asiakkaista oikeasti välitetään. Sivustoa on helppo käyttää, editoinnin käyttöliittymä on selkeä. Yhteydenottopyyntöjä Koulutus.fi:n kautta tulee ripotellen ja vuosittain on aina jokunen kauppakin tullut. Kovahintaisissa koulutuksissa parikin ilmoittautumista riittää maksamaan itsensä takaisin."

Vaasan yliopisto – Levón-instituuttiVaasan yliopisto – Levón-instituutti
Leena Lehtola
Projektipäällikkö


"Koulutus.fi-palvelu on tehostanut koulutusmarkkinointiamme ja lisännyt organisaatiomme tunnettuutta/näkyvyyttä valtakunnallisesti. Koulutus.fi on joustava ja tehokas palvelu markkinointiin!"

Hämeen kesäyliopistoHämeen kesäyliopisto
Suvi-Tuulia Tiainen
Toimistopäällikkö


Olemme olleet Koulutus.fi-palveluun tyytyväisiä. Olemme saaneet vuosien saatossa sivuston kautta useita valtakunnallisia kehitys- ja koulutusprojekteja. Palveluun sijoitettu raha on tullut moninkertaisena takaisin.

Mielenrauha Koulutuspalvelut OyMielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Heikki Neuvonen
Myynti- ja markkinointipäällikkö


"Olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja Koulutus.fi:n kautta – nimenomaan ostavilta asiakkailta, jotka ovat löytäneet sieltä yksilölliset valmennuksemme paljon paremmin kuin aiemmin käyttämämme muut toimijat. Liidien laatu on ollut hyvä, ja selkeä trendi yhteydenotoissa on ollut asiakkaiden kiinnostus uusiin miniryhmä- ja yksilövalmennuksiimme."

Benmer kehittämisyhtiö

Benmer kehittämisyhtiö
Jari Collin
Yritysvalmentaja


"Yhteistyömme Koulutus.fi:n kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa. Asiakkaamme ovat löytäneet sitä kautta itselleen uusia valmennusohjelmia, ja tällä tavoin Tieturin laaja tarjonta on tullut tutummaksi kohderyhmällemme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilöstö on tehnyt asiointikokemuksistamme miellyttäviä."

Tieturi OyTieturi
Veli-Matti Heiskanen
Liiketoimintajohtaja


"Suomen Projekti-Instituutti on tehnyt yhteistyötä Koulutus.fi:n kanssa vuodesta 2011. Sivustolla on tarjolla kymmeniä erilaisia projektijohtamisen valmennuksiamme. Lisäksi olemme systemaattisesti keränneet Koulutus.fi:n avulla avointen valmennusten palautteet. Meille on tärkeää, että valmennustemme laatu mitataan luotettavan kolmannen osapuolen järjestelmällä. Käytämme Koulutus.fi:n arviointeja myös aktiivisesti markkinoinnissamme.

Yhteistyö on ollut vuosien varrella todella helppoa ja sujuvaa. Koulutus.fi:n henkilöstö auttaa meitä aina tarvittaessa ripeästi ja asiantuntevasti, sekä raportoi meille monipuolisesti ja avoimesti sivuston kävijämääristä. Valmennusesittelyidemme ylläpito on vaivatonta hyvin kehitetyn käyttöliittymän avulla. Olemme kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön!"

Suomen Projekti-Instituutti OySuomen Projekti-Instituutti Oy
Juuso Äikäs
Markkinointijohtaja


"Olemme olleet Koulutus.fi-palvelun asiakkaita vuoden verran, ja jo ensimmäisenä vuonna tulleiden yhteydenottojen määrä on ylittänyt odotuksemme. Olemme tavoittaneet palvelun kautta asiakasryhmiä, jotka eivät ehkä muutoin olisi löytäneet palveluitamme.

Koulutus.fi:n henkilökunta on osaavaa ja palvelualtista. Olemme kokeneet yhteistyön aidoksi ja molempia osapuolia palvelevaksi. 

Olemme saaneet näkyvyyden lisäksi hyviä vinkkejä omaan markkinointiimme ja asiakkuuksien hallintaan. Saamme säännöllisesti yhteenvedot meille tehdyistä kontakteista ja tilastot markkinoinnin toimivuudesta."

KoulutusmaailmaKoulutusmaailma
Jani Pihl
Toimitusjohtaja


"Olemme olleet alusta alkaen Koulutus.fi:n asiakkaita. Heidän tapansa tarjota kattava koulutustarjonta saman katon alta on koulutuksen etsijöille eli meidän asiakkaillemme vaivaton ratkaisu. Benmerin yksilölliset ja laadukkaat valmennukset ovat saaneet hyvän huomioarvon sivustolla. Yhteydenottopyyntöjä on tullut säännöllisesti ja asiakkaamme ovat tulleet vakuuttuneiksi osaamisestamme.

Yrityskohtaisten sekä varsinkin yksilövalmennustemme suosio on kasvanut Koulutus.fi-sivuston kautta. Ennen tätä esilläoloa monet asiakkaamme eivät olleet mieltäneet, että yksilövalmennus on mahdollista edullisesti ja että sen vaikuttavuus osallistujan osaamisen kehittämisessä voi olla niin suuri.

Olen hyvin tyytyväinen Koulutus.fi:n tarjoamiin palveluihin. Etusivun mainoksemme sivustolla ovat tuoneet osallistujia myös avoimiin valmennuksiimme. Benmerin valmennukset tulevat jatkossakin olemaan Koulutus.fi-sivustolla, jos kokemukset jatkuvat yhtä hyvinä."

Benmer kehittämisyhtiöBenmer kehittämisyhtiö
Jari Collin
Yritysvalmentaja


”Olemme olleet Koulutus.fi:ssä vuodesta 2009. Ylläpidon ratkaisuksi olemme valinneet automatisoidun XML-ratkaisun sen helppouden vuoksi. Riittää, että päivitämme koulutustiedot omille kotisivuillemme, josta ne siirtyvät automaattisesti Koulutus.fi-sivustolle, eikä meidän tarvitse lähettää niitä erikseen julkaisua varten. Koulutustietomme ovat näin aina ajantasaiset koulutuksenhakijoille Koulutus.fi:ssä.

Saamme tiedusteluja koulutuksistamme Koulutus.fi:n kautta päivittäin. Olemme saaneet myös tarjouspyyntöjä yrityksiltä. Suosittelen yhteistyötä Koulutus.fi:n kanssa.”

EdupoliEdupoli
Tuija Monto

Markkinointipäällikkö


"Olemme käyttäneet Koulutus.fi-sivustoa noin vuoden verran ja kokemuksemme ovat olleet erittäin positiiviset, vaikka emme ole osanneet vielä hyödyntää läheskään kaikkia sen monipuolisia ominaisuuksia. Koulutus.fi-palvelun avulla olemme saaneet monia uusia asiakkaita, joita emme olisi löytäneet aiemmin käytössämme olevilla markkinointikeinoilla.

Koulutus.fi on nykyaikainen ja ennakkoluuloton markkinointikanava, jolla tavoittaa erinomaisesti sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat nk. perinteisten kanavien ulottumattomissa ja jotka haluavat itse löytää verkosta koulutuksen, joka heitä kiinnostaa.

Palvelu on kokonaisuudessaan täyttänyt kaikki odotuksemme ja erityisen hyvää palvelussa on se, että siinä voi reaaliaikaisesti seurata markkinoinnin onnistumista. Myöskään ei voi missään tapauksessa väheksyä Koulutus.fi:n erittäin lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua, josta olemme kokeneet, että he aidosti välittävät asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

Suosittelen lämpimästi kyseistä palvelua myös muillekin, jotka haluavat markkinoida koulutuksiaan kustannustehokkaasti potentiaalisille verkko-orientoituneille asiakkaille."

Suomen Psykologinen Instituutti (Psyko-Team)Suomen Psykologinen Instituutti (Psyko-Team)
Mikko Haarala
Hallintojohtaja


"Asiakas valitsee kanavan, itselleen sopivan ajankohdan ja tavan hakea lisätietoa, kun itsensä kehittäminen on ajankohtaista. Jos yritys hakee sopivaa kumppania, joka tarjoaa koulutuspalveluita, niin silloin meidän tulee olla näkyvillä ja asiakkaan mielessä ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Siksi pyrimme näkymään eri kanavissa mahdollisimman laaja-alaisesti, kuhunkin mediaan sopivalla tavalla.

Myymme koulutuksiamme vain ja ainoastaan nettisivujemme kautta yksilöille. Yrityksille tarjoamme koulutuspalveluita myyjiemme aktiivisella kontaktoinnilla.

On hyvin luontevaa olla kanavissa, joiden sisältö tukee tarjoomaamme. Tässä tapauksessa haluamme olla mukana Koulutus.fi-palvelussa.

Olemme saaneet aktiivista ja hyvää palvelua tarjonnan, yhteydenpidon sekä toimintojen kautta. Ja mikä parasta, Koulutus.fi on edistänyt myyntiämme erittäin hyvin oman laaja-alaisen tarjooman ja sisältönsä ansiosta.

Suosittelemme Koulutus.fi:tä palvelukanavana."

Markkinointi-instituuttiMarkkinointi-instituutti
Nina From
Markkinointiviestintäpäällikkö


"Kun Koulutus.fi oli yhteydessä meihin ensimmäistä kertaa, emme aikaisemmin olleet kuulleet palvelusta, koska palvelu oli vasta äskettäin lanseerattu Suomessa.

Halusimme kuitenkin kokeilla palvelua, koska moni muu koulutusten tarjoaja oli jo palvelussa ja Koulutus.fi:n hinnat olivat kohtuulliset.

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Saamme paljon kyselyitä ja ilmoittautumisia koulutuksiimme Koulutus.fi-palvelun kautta. Kaikki kyselyt eivät luonnollisesti johda ilmoittautumisiin, mutta on tärkeää olla esillä oikealle kohderyhmälle. Iloksemme olemme myös todenneet, että vaikka Koulutus.fi-palvelun koulutusten määrä on kasvanut, emme huku massaan, vaan saamme tasaisesti opiskelijoita koulutuksiimme.

Viimeksi tänään kirjasimme Koulutus.fi:n kautta tulleita opiskelijoita järjestelmäämme.

Suosittelen!"

Arcada / TäydennyskoulutusArcada
Stig Blomqvist
Koulutussuunnittelija


"Mikä sai teidät valitsemaan palvelumme?
Lisänäkyvyys ja kurssien löydettävyys myös muualta kuin vain Tieturin sivustolta.

Kokemukset Koulutus.fi-palvelusta yleisesti / Miksi olette jatkaneet yhteistyötä?
Kokemukset ovat olleet hyviä. Aluksi ylläpidimme kursseja käsin palveluun, mikä oli suhteellisen työlästä ja esimerkiksi kurssipäivien muuttuessa päivitykset piti tehdä Koulutus.fi-sivustolle manuaalisesti. Jatkoimme yhteistyötä siksi, että mahdollisuus XML-tiedoston käyttöön ja automaattiseen päivitykseen tuli ajankohtaiseksi. Tällöin päivitys tapahtuu automaattisesti yön aikana. Saamme palveluun useampia kursseja tehokkaammin ja vaivattomammin.

Suositteletteko meitä yhteistyökumppaniksi?
Kyllä."

Tieturi OyTieturi Oy
Christoffer Wasastjerna
Toimitusjohtaja

Viimeksi päivitetty: 25 kesä 2019

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 15.4.2019

Konversiosta kurssiosallistujaksi

Yhteydenottopyyntö tipahtaa postilaatikkoon. Otatko kärkipaikan vai jätätkö homman iltapäivään?

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 18.3.2019

Ketkä hakevat koulutuksia?

Oman ydinkohderyhmän saavuttaminen voi olla kouluttajalle haaste. Tunne koulutuksia hakevat ja menesty!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 13.3.2019

Z-sukupolvi tulee – miten varaudun kouluttajana?

Jotta saisi käsityksen siitä, miten tulevaisuuden kouluttautujat tulevat käyttäytymään, mitä he kouluttajilta haluavat ja mistä heidät tavoittaa, on suunnattava katse tämän päivän nuoriin.

Lue lisää
Koulutusbarometri 2019

Edustatko koulutusorganisaatiota? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme miten Koulutus.fi voi auttaa teitä koulutustenne markkinoinnissa.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Täytä tämä lomake, niin asiakasvastaavamme ottaa sinuun yhteyttä.