Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Linkittämällä koulutuksiinne saatte parhaan hyödyn yritysprofiilistanne

Linkitä Koulutus.fi:hin

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: vahvista brändiänne ja tuloksianne linkittämällä omaan Koulutus.fi-profiiliinne

Teidän kannattaa linkittää Koulutus.fi-profiiliinne omilta verkkosivuiltanne kahden yksinkertaisen syyn vuoksi:

 • Linkittämällä autat yritysprofiilianne nousemaan korkeammalle hakutuloksissa (ulkoisissa hakukoneissa, esim. Googlessa).
 • Linkittämällä annat yrityksellenne enemmän uskottavuutta.

Miten?

Linkittämiseen on erilaisia vaihtoehtoja. Valitse näistä vaihtoehdoista itsellesi helpoin:

 1. Mene asiakaskirjautumiseen ja klikkaa vasemmalla olevan valikon Linkitä esittelyihinne -kohtaa. Valitse joko yksinkertainen tekstilinkki tai linkkilaatikko, kopioi koodi ja liitä se haluamallesi sivulle verkkosivustollanne.
   
 2. Lataa Koulutus.fi:n logo tämän sivun alalaidasta ja tee siitä linkki käyttämällä alla olevaa koodia:
  <a href="http://www.koulutus.fi/yritysprofiilinne-tai-koulutuksenne-linkki" title="Löydä koulutuksemme Koulutus.fi:stä">
   
 3. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua tekemään linkin: info@koulutus.fi.

Miksi?

Linkittäminen kannattaa hakukoneoptimoinnin vuoksi

Työskentelemme joka päivä hakukoneoptimoinnin parissa ja tavoitteenamme on saada sivustomme nousemaan hakukoneiden hakutuloksissa mahdollisimman korkealle. Näin tuomme teidän koulutusesittelyihinne koulutusaiheistanne kiinnostuneita lukijoita. Tekemämme monen vuoden työ on tuonut meille hyvän näkyvyyden ulkoisissa hakukoneissa (kuten Google), mikä tuo teille asiakkaanamme yhä enemmän uusia kävijöitä.

Linkittämällä omaan Koulutus.fi-profiiliinne lisäätte sivujenne arvoa hakukoneiden silmissä ja luotte omille sivuillenne tätä kautta enemmän liikennettä. Tekemänne linkki toimii hakukoneiden näkökulmasta oman profiilinne suosittelijana, mikä puolestaan antaa sivulle arvoa ja tätä kautta parantaa sen näkyvyyttä mm. Googlen hakutuloksissa.

Linkittäminen korkealaatuiseen verkkosivustoon, kuten Koulutus.fi, voi itse asiassa auttaa omia verkkosivujanne menestymään paremmin hakutuloksissa.

Linkittäminen kannattaa uskottavuuden vuoksi

Koulutus.fi on Suomen suurin työelämän koulutusten hakukone, joka on omistautunut ammatilliseen kehittymiseen auttaen yksilöitä ja organisaatioita ympäri Suomen löytämään sopivan koulutuksen. Joka kuukausi tuhannet sivustomme vierailijat käyttävät sisäistä hakuamme ja ottavat yhteyttä sivustolta löytyviin kouluttajiin sekä Koulutus.fi:n koulutusneuvojiin.

Enenevässä määrin käyttäjät löytävät sivustollemme suoraan, sillä he tuntevat jo brändimme ja luottavat palveluumme. Tästä syystä linkittäminen Koulutus.fi:hin omilta verkkosivuiltanne luo enemmän luottamusta ja auttaa myös omaa yritystänne saavuttamaan uskottavuutta. Vaikka teidän brändi olisikin jo hyvin tunnettu, niin kolmannen osapuolen suosittelu palveluistanne kasvattaa pätevyyttänne ja me haluamme tehdä voitavamme tämän varmistamiseksi.

Me olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä teidän kanssanne ja siitä syystä olemme iloisia, että saamme suositella teidän palveluitanne sekä brändiänne. Toivomme, että te ajattelette samalla tavoin meistä.

Logomme ladattavassa muodossa

Viimeksi päivitetty: 15 maalis 2017

Koulutusbarometri 2019 on ulkona

Edustatko koulutusyritystä tai -organisaatiota? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme miten Koulutus.fi voi auttaa teitä koulutustenne markkinoinnissa.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Täytä tämä lomake, niin asiakasvastaavamme ottaa sinuun yhteyttä.