⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Ei arviointeja

Acolad

paikassa Helsinki (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Acolad

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli- ja koulutuspalveluja kaikille toimialoille. Palvelut kattavat mm. kääntämisen, lokalisoinnin, tulkkauksen, kielikoulutuksen ja e-learning-ratkaisut. Acolad-konsernilla on yli 18 000 luotettavaa käännös- ja koulutusalan kumppania, joista jokainen on todellinen sanankäytön ammattilainen.

Acoladin historia

Acoladin toiminta alkoi perheyrityksenä, ja se on pysynyt uskollisina näille juurille kasvunsa aikana. Acoladilla arvostetaan kielen nyansseja ja tiedetään, että juuri oikeiden sanojen valitseminen voi olla ratkaisevan tärkeää uusilla markkinoilla viestittäessä tai henkilöstöä kehitettäessä. Tämän vuoksi Acolad luottaa asiantunteviin kääntäjiin, osaaviin kouluttajiin ja digitaalisen oppimisen asiantuntijoihin, jotka räätälöivät tarjottavia kielipalveluratkaisuja. Acoladin kielen ja oppimisen asiantuntijat suhtautuvat intohimoisesti laatuun ja työn tarkkuuteen ja varmistavat ammattitaidollaan, että sanomasi välittyy juuri tarkoitetulla tavalla.

Visio 

Olemme siirtymässä uuteen ymmärtämisen aikaan: yritykset voivat ylittää kielimuurit ja pystyvät toimimaan paikallisten yritysten tavoin. Inhimillinen asiantuntemus ja tekoäly yhdessä luovat yhteyksiä ihmisten välille kaikkialla maailmassa. Kansainvälisen toiminnan kehittäminen ja maailmanlaajuinen asiakasviestintä ovat yrityksille tärkeämpiä kuin koskaan. Acolad auttaa yrityksiä kiihdyttämään kansainvälisten toimintojen kehitystä ja poistamaan rajalinjoja ja rajoittavia tekijöitä. Acolad auttaa sinua toimimaan kuin paikallinen missä tahansa päin maailmaa. 

Palvelut

Acoladin palveluvalikoima on kehittynyt vuosien aikana, ja se sisältää nyt täydellisen valikoiman kieli- ja oppimispalveluja kääntämisestä ja koulutuksista e-learning-tuotantoon ja verkkosivujen ylläpitoon. Acolad keskittyy vahvasti digitaalisiin innovaatioihin ja yhdistää inhimillisen asiantuntemuksen uusimpiin teknologioihin. Acoladin asiantuntijatiimi ovat apuna kansainvälisten kieli- ja koulutusprojektien kaikissa vaiheissa ympäri maailmaa sijaitsevien toimipisteiden kautta. Acolad tekee asiakkaan kanssa yhteistyötä yrityksen kulttuurin ja tarpeiden ymmärtämiseksi ja luo asiakkaalleen täydellisesti sopivan räätälöidyn ratkaisun.

Oletko kiinnostunut Acoladin koulutuksista?

Täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön saat yhteyden Acoladiin ja he vastaavat kysymykseesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilöstöhallinto / HR
Työyhteisön kehittäminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Erilaisuudesta voimaa työyhteisöön 1 500 EUR Verkossa Sopimuksen mukaan
Haastavat keskustelutilanteet 1 500 EUR Verkossa Sopimuksen mukaan
Kulttuurivalmennus 3 900 EUR Verkossa Sopimuksen mukaan
Welcome to Finland - Introduction to Finnish Culture 2 300 EUR Verkossa Saatavilla
Kielet
Englanti
Asiakaspalvelun englantia ryhmäkoulutuksena 1 805 EUR Verkossa Saatavilla
English for project management 1 805 EUR Verkossa Sopimuksen mukaan
Ruotsi
Asiakaspalvelun ruotsia ryhmäkoulutuksena 1 805 EUR Verkossa Saatavilla
Suomi / Finnish
Asiakaspalvelua suomeksi ryhmäkoulutuksena 2 340 EUR Verkossa Saatavilla
Hoitoalan suomea 3 210 EUR Verkossa Sopimuksen mukaan
Suomen kielen alkeet ryhmäkoulutuksena 2 802 EUR Verkossa Saatavilla

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Acolad? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

Puhelin: +358 400 800 440

Sponsoroitu