Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaspalvelua suomeksi

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
2 180 EUR + alv 24 % (yht. 2 703,20 EUR)
Saatavilla
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Asiakaspalvelua suomeksi

Onko tiimissäsi ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, jotka hallitsevat jo suomen kielen alkeet, mutta asiakaspalvelu suomeksi on välillä haastavaa ja työhön liittyvä sanasto ei ole vielä täysin hallinnassa? Tehokkaalla kielikurssilla parannetaan työhön liittyvää kielitaitoa, mikä vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen ja myös työntekijöiden sitoutumiseen ja viihtymiseen.

Koulutus voidaan räätälöidä eri toimialoille, esimerkiksi terveydenhoitoon, kuljetusalalle, puhtaanapitoalalle, ravintola-alalle tai myyntyöhön. Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti. Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana.

Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin omia digitaalisia oppimateriaaleja. Kurssin kesto: 15 x 60 minuuttia Suuri ryhmä: 6 - 10 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelua suomeksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

€2180,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelua suomeksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelua suomeksi täytä seuraavat tiedot: