⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Asiakaspalvelua suomeksi ryhmäkoulutuksena

Acolad, Verkossa
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
2 340 EUR + alv 24 % (yht. 2 901,60 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
Omaan tahtiin
Hinta
2 340 EUR + alv 24 % (yht. 2 901,60 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Asiakaspalvelua suomeksi ryhmäkoulutuksena

Acolad

Onko tiimissäsi ulkomaalaistaustaisia henkilöitä, jotka hallitsevat jo suomen kielen alkeet, mutta asiakaspalvelu suomeksi on välillä haastavaa ja työhön liittyvä sanasto ei ole vielä täysin hallinnassa? Tehokkaalla kielikurssilla parannetaan työhön liittyvää kielitaitoa, mikä vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen ja myös työntekijöiden sitoutumiseen ja viihtymiseen.

Koulutus voidaan räätälöidä eri toimialoille, esimerkiksi terveydenhoitoon, kuljetusalalle, puhtaanapitoalalle, ravintola-alalle tai myyntyöhön. Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti. Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana.

Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin omia digitaalisia oppimateriaaleja. Kurssin kesto: 15 x 60 minuuttia Suuri ryhmä: 6 - 10 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelua suomeksi ryhmäkoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Saatavilla

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kustannukset

€2180,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelua suomeksi ryhmäkoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Acolad
Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...

Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu