Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaspalvelun ruotsia ryhmäkoulutuksena

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
1 670 EUR + alv 24 % (yht. 2 070,80 EUR)
Saatavilla
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Asiakaspalvelun ruotsia ryhmäkoulutuksena

Palvellaanko asiakaspalvelutiimissänne asiakkaita myös toisella kotimaisella? Asiakaspalvelun ruotsia -ryhmäkoulutuksella parannat asiakaspalvelutiiminne varmuutta palvellla asiakkaita myös vieraalla kielellä ja vaikutat suoraan asiakastyytyväisyyteen ja asiakaspavelun tehokkuuteen. Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti!

Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin digitaalista opiskelumateriaalia Kundservice på svenska. Kurssin kesto: 10 x 90 minuuttia Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelun ruotsia ryhmäkoulutuksena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

€1670,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaspalvelun ruotsia ryhmäkoulutuksena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiakaspalvelun ruotsia ryhmäkoulutuksena täytä seuraavat tiedot: