Business English

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
1 485 EUR + alv 24% (yht. 1 841,40 EUR)
Saatavilla
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Business English

Opiskele englantia kokeneen ja ammattitaitoisen kielikouluttajan johdolla. Keskity niiden taitojen kehittämiseen, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi, kuten suullisiin taitoihin, kuullun ymmärtämiseen, sanastoon, kirjoittamiseen, luetun ymmärtämiseen, aktiiviseen kielenkäyttöön tai selkeyteen ja sujuvuuteen.

Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti. Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Kurssin hintaan lisätään valitun oppimateriaalin kustannus (digitaalinen oppimateriaali tai oppikirja). Kurssin kesto: 15 x 60 min Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business English, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

€1380,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business English? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Business English täytä seuraavat tiedot: