Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Erilaisuudesta voimaa työyhteisöön

Acolad
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
1 500 EUR + alv 24 % (yht. 1 860 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Erilaisuudesta voimaa työyhteisöön

Aidon inkluusion kautta luodaan menestyvä ja vahva organisaatio

Jotta organisaatio voi saavuttaa tavoitteensa, jokaisen työntekijän on saatava tilaisuus tehdä parhaansa ja olla osa tiimiä, joka onnistuu ja luo uutta. Siksi työpaikalla on annettava tilaa erilaisuudelle, haastettava vanhat ajattelutavat ja kiinnitettävä huomiota siihen, miten toisia kohdellaan. Aidosti toiset huomioiva työyhteisö vetää osaajia puoleensa ja menestyy taloudellisesti. Siellä myös viihdytään.

Esihenkilö on tärkeässä roolissa luomassa monimuotoista työpaikkaa. Tällä kurssilla päästään siinä hyvään alkuun! Kurssista on olemassa myös koko organisaatiolle suunnattu versio, kerromme mielellämme lisää.

Acolad Learningin tuottama elearning-kurssi on valmis julkaistavaksi yrityksenne omassa Learning Management System (LMS) -järjestelmässä. Kurssin kesto on 20 minuuttia, ja ostamalla kurssin yrityksenne käyttöön, se on koko henkilöstönne käytössä rajoittamattoman ajan.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Esihenkilöille ja tiiminvetäjille sekä kaikille, jotka osallistuvat johtamiseen ja johtamistaitojen kehittämiseen organisaatiossa.

Esimerkkejä sisällöstä
- Monimuotoisuus ja inkluusio parantavat tulosta
- Inklusiivinen johtaminen
- Ajattelun vinoumien hallitseminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Erilaisuudesta voimaa työyhteisöön, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

Käyttövalmis elearning-kurssi, joka toimitetaan joko SCORM-pakettina, jota käytetään yrityksenne Learning Management System (LMS) -järjestelmässä, tai html5-pakettina, joka tallennetaan yrityksenne web-palvelimeen. Hinta 1500 € per kieli (kertaveloitus).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erilaisuudesta voimaa työyhteisöön? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Erilaisuudesta voimaa työyhteisöön täytä seuraavat tiedot: