Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haastavat keskustelutilanteet

Acolad
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
1 500 EUR + alv 24 % (yht. 1 860 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Haastavat keskustelutilanteet

Esihenkilöillä ja tiiminvetäjillä on nykyisin tärkeä rooli sekä oman tiiminsä että koko yrityksen kulttuurin kehittäjinä. Tiimityö onnistuu, kun jokainen saa tehdä yhteistyötä ja sanoa mielipiteensä turvallisessa ilmapiirissä.

Haastavista aiheista voidaan keskustella rakentavasti niin, että samalla luodaan psykologisesti turvallinen ilmapiiri, jossa tiimi pystyy aina suoriutumaan parhaalla tavalla. Ratkaisukeskeistä dialogia harjoitellaan kurssilla konkreettisten esimerkkitapausten kautta.

Acolad Learningin tuottama elearning-kurssi on valmis julkaistavaksi yrityksenne omassa Learning Management System (LMS) -järjestelmässä. Kurssin kesto on 30 minuuttia, ja ostamalla kurssin yrityksenne käyttöön, se on koko henkilöstönne käytössä rajoittamattoman ajan.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?
Esihenkilöille ja tiiminvetäjille sekä kaikille, jotka osallistuvat johtamistaitojen kehittämiseen organisaatiossa.

Esimerkkejä sisällöstä

  • Avaimia konfliktien kohtaamiseen
  • Keskustelutilanteet: asiaton käyttäytyminen, alisuoriutuminen ja henkilökohtaisen elämän ongelmat
  • Ratkaisukeskeiset keskustelut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Haastavat keskustelutilanteet , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

Käyttövalmis elearning-kurssi, joka toimitetaan joko SCORM-pakettina, jota käytetään yrityksenne Learning Management System (LMS) -järjestelmässä, tai html5-pakettina, joka tallennetaan yrityksenne web-palvelimeen. Hinta 1500 € per kieli (kertaveloitus).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Haastavat keskustelutilanteet ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sinustakin taitava vuorovaikuttaja?

Franz Schniderin käytännönläheisessä ja innostavassa Taitava vuorovaikuttaja -koulutuksessa opit ymmärtämään ja kokoamaan vuorovaikutuksen palapelin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Haastavat keskustelutilanteet täytä seuraavat tiedot: