Koulutus
Ei arviointeja

Kulttuurivalmennus

Acolad, Verkossa
Hinta
3 900 EUR + alv 24 % (yht. 4 836 EUR)
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Hinta
3 900 EUR + alv 24 % (yht. 4 836 EUR)
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Kulttuurivalmennus

Acolad

Tekeekö yrityksesi yhteistyötä muista kulttuureista tulevien kollegoiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa? Aiheuttavatko kulttuurierot väärinymmärryksiä tai muita haasteita yhteistyössä ja viestinnässä? Kulttuurivalmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille selkeä käsitys siitä, miten kulttuuri vaikuttaa viestintään ja yhteistyöhön, sekä kehittää osallistujien kulttuurista osaamista, jotta he voivat toimia monikulttuurisessa ympäristössä tehokkaammin ja järjestelmällisemmin.
Kulttuurivalmentajamme ovat kokeneita ja innostavia, ja heillä on laaja kokemus sekä liike-elämästä yleisesti että eri toimialoista.

Valmennuksen sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan ja valmennuksen hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen tilaajan kanssa. Valmennus voidaan toteuttaa joko englanniksi tai suomeksi.

Koulutus soveltuu yrityksille. Ryhmän koko: maksimissaan 12 henkilöä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Aikataulu

Valmennuksen kesto: koko päivä (6 x 60 minuuttia)

Kustannukset

3900,00€ + alv

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Acolad
Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...

Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu