Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Kulttuurivalmennus

Acolad
Yhteenveto
3 900 EUR + alv 24 % (yht. 4 836 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Kulttuurivalmennus

Tekeekö tiimisi yhteistyötä muista kulttuureista tulevien kollegoiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa? Aiheuttavatko kulttuurierot väärinymmärryksiä tai muita haasteita yhteistyössä ja viestinnässä? Kulttuurivalmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille selkeä käsitys siitä, miten kulttuuri vaikuttaa viestintään ja yhteistyöhön, sekä kehittää osallistujien kulttuurista osaamista, jotta he voivat toimia monikulttuurisessa ympäristössä tehokkaammin ja järjestelmällisemmin.
Kulttuurivalmentajamme ovat kokeneita ja innostavia, ja heillä on laaja kokemus sekä liike-elämästä yleisesti että eri toimialoista.

Valmennuksen sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan ja valmennuksen hintaan sisältyy suunnittelutapaaminen tilaajan kanssa. Valmennus voidaan toteuttaa joko englanniksi tai suomeksi.

Ryhmän koko: maksimissaan 12 henkilöä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kulttuurivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Valmennuksen kesto: koko päivä (6 x 60 minuuttia)

Kustannukset

3900,00€ + alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kulttuurivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kulttuurivalmennus täytä seuraavat tiedot: