Oppiva työyhteisö -sarja

Acolad
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
1 500 EUR + alv 24% (yht. 1 860 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Oppiva työyhteisö -sarja

Oppiva työyhteisö -sarja

Oppiva työyhteisö -sarja sisältää uusinta tutkimustietoa yhdistettynä esimerkkeihin yksilö-, tiimi- ja organisaatiotason oppimisen parhaista käytännöistä. Saat konkreettista tukea organisaatiosi osaamisen kehittämiseen.

Sarja on jaettu 15-30 minuutin mittaisiin kursseihin. Jokainen kurssi keskittyy yhteen keskeiseen oppimisen teemaan ja sisältää harjoituksia, hyviä vinkkejä ja konkreettisia toimintaohjeita, joiden avulla pääset heti viemään kehitystoimet käytäntöön. Voit yhdistää kurssit kokonaiseksi opintosarjaksi tai opiskella niitä yksittäisinä tietoiskuina.

Kenelle kurssit on tarkoitettu?

Kurssit sopivat esihenkilöille, HR-asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan tai tiiminsä jäsenten osaamista.

Sarjaan kuuluvat seuraavat kurssit:

  • Anna palautetta, joka vie toimintaa eteenpäin: Opit antamaan palautetta, joka motivoi ja tukee suoritusta, sekä milloin ja millaista palautetta kannattaa antaa.
  • Itseohjautuva oppiminen: Opit selkeän, asiantuntijoiden suositteleman prosessin, jonka avulla voit oppia minkä tahansa uuden taidon.
  • Työhön liittyvien koulutusten suunnittelu: Opit analysoimaan suorituskyvyn ongelmia, valitsemaan oikean tavan edistää tiimisi osaamista, ja mittaamaan koulutusten vaikutuksia.
  • Tiiminjohtajuus ja oppiminen: Opit arvioimaan tiimisi oppimisen nykytilaa, luomaan oppimista tukevan ilmapiirin ja hyödyntämään aiempien kokeilujen tuloksia uusien oppimisen tapojen kehittämisessä.

Acolad Learningin tuottamat elearning-kurssit ovat valmiita julkaistavaksi omassa oppimisjärjestelmässänne. Kerran hankittu kurssi on koko henkilöstönne käytössä rajoittamattoman ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oppiva työyhteisö -sarja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

Yhden sarjaan kuuluvan kurssin hinta on 1500 € (kertaveloitus). Useampi Oppiva työyhteisö -sarjan kurssi kerralla erillisen tarjouksen mukaan.

Hintaan kuuluu käyttövalmis elearning-kurssi, jonka osallistujamäärä ja käyttöaika on rajoittamaton. Kurssi toimitetaan SCORM- tai html-pakettina.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oppiva työyhteisö -sarja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Oppiva työyhteisö -sarja täytä seuraavat tiedot: