Presenting in English (hybridiopinto-ohjelma)

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
431 EUR + alv 24% (yht. 534,44 EUR)
Saatavilla
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Presenting in English (hybridiopinto-ohjelma)

Älä ole tylsä puhuja – tempaa yleisö mukaasi! Tässä moduulissa opit, miten pitää kiinnostavia ja viihdyttäviä esityksiä, jotka toimivat myös visuaalisesti. Voit opiskella omassa tahdissasi inspiroivan digimateriaalin avulla, minkä lisäksi saat henkilökohtaista räätälöityä tukea kokeneelta kouluttajaltamme.

Ohjelman neljässä tunnin mittaisessa moduulissa hankit avaintaidot vaikuttavien esitysten tuottamiseen ja pitämiseen niin live-tilanteessa kuin verkossa. Videot ja animaatiot antavat vinkkejä esitysten rakentamiseen, ja kielinäkökulmakin on mukana. Vahvista taitojasi ja testaa opittuja asioita tehtävien, skenaarioiden ja harjoitusten avulla. Jokaiseen kurssiin sisältyy yksi online-tapaaminen kouluttajan kanssa, jolloin voit harjoitella ja syventää entisestään oppimiasi asioita.

Moduulit:

1. Presentation Skills

  • Älä rasita yleisöäsi huonosti esitetyllä, vaikeasti ymmärrettävällä ja heti unohtuvalla presentaatiolla. Jos haluat saada kuulijasi kiinnostumaan, varmista heidän huomionsa alusta alkaen. Opettele taito kiteyttää keskeinen sanomasi ja pitää yleisö näpeissäsi esityksen alusta loppuun. Opi myös tuottamaan yhteenvetoja, joiden ansiosta esityksen ydinkohdat painuvat kuulijoiden mieleen. Lisäksi kuulet, miten varautua kysymyksiin ja jättää positiivinen vaikutelma.

2. Creating Presentation Content

  • Suurin osa meistä ei tiedä paljoakaan esityksen viestiä tukevien kuvallisten elementtien tuottamisesta. Tässä kurssissa opit, miten sinun kannattaa – ja ei kannata – lisätä esitykseen visuaalisuutta ja miten käydä esityksen faktat, kaaviot ja graafit selkeästi läpi.

3. Ignite Talks and Elevator Pitches

  • Monet esitykset ovat lyhyempiä kuin 20 minuuttia eikä niissä ole monimutkaisia kaavioita. Hissipuheessa ja pitchauksessa aikaa on vain vähän, ja siksi esityksen suunnittelu ja koostaminen on toisenlaista. Kerromme, miten nämä presentaatiot eroavat muista ja miten saat lyhyistä puhe-esityksistä mahdollisimman vaikuttavia.

4. Presenting Online

  • Nykymaailmassa on yhä tavallisempaa, että yritykset karsivat matkustamista mutta edellyttävät silti, että kollegoja ja asiakkaita tavataan säännöllisesti. Tässä moduulissa opit, miten pitää hyviä presentaatioita etänä, verkkokokouksessa tai puhelussa. Pureudumme äänenkäyttöön ja sanattomaan viestintään, jotka auttavat sinua saamaan viestisi perille. Opit myös, miten kulttuurierot vaikuttavat liikesuhteiden hoitamiseen verkkomaailmassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Presenting in English (hybridiopinto-ohjelma), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Ei erityisiä soveltuvuusvaatimuksia.

Aikataulu

Neljä tuntia itseopiskelumateriaalia, joka sisältää animaatioita, infograafeja, hyödyllisiä fraaseja ja aktivoivia harjoituksia. Voit ladata itsellesi myös PDF-tiivistelmän tärkeimmistä sisällöistä. Opiskelumateriaali on vapaasti saatavana verkko-oppimisympäristömme kautta 90 päivän ajan ostopäivästä. Helppokäyttöisen varausjärjestelmän kautta voit varata neljä online-tapaamista sinulle sopivana aikana 90 päivän kuluessa ostopäivästä.

Kustannukset

€ 398,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Presenting in English (hybridiopinto-ohjelma)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Presenting in English (hybridiopinto-ohjelma) täytä seuraavat tiedot: