🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Ruotsin kielen aktivointi

Acolad
Yhteenveto
1 380 EUR + alv 24 % (yht. 1 711,20 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Ruotsin kielen aktivointi

Onko ruotsin kielen taitosi päässyt ruostumaan kouluvuosien jälkeen? Ruotsin kielen kurssilla aktivoidaan kielitaitoa innostavan kouluttajan johdolla ja keskitytään juuri siihen sanastoon, jota tarvitset jokapäiväisessä työssäsi.
Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti. Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Kurssin hintaan lisätään valitun oppimateriaalin kustannus.

Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ruotsin kielen aktivointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Kurssin kesto: 15 x 60 min

Kustannukset

1380,00€ + alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruotsin kielen aktivointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ruotsin kielen aktivointi täytä seuraavat tiedot: