Sairaanhoitoala 1 - 8, 3 month subscribtion

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
68 EUR + alv 24% (yht. 84,32 EUR)
Saatavilla
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Sairaanhoitoala 1 - 8, 3 month subscribtion

Invest in your Finnish nursing skills! Buy a 3 month subscription and get access to 9 hours of Sairaanhoitoala self-study materials. During your subscription period you can study at your own pace and learn day-to-day vocabulary and grammar skills that will allow you to communicate in everyday worklife situations. You will also get to practise both listening and speaking skills.

The self-study material includes digital exercises, texts and a downloadable PDFs where you can record your own translations for key vocabulary. Sairaanhoitoala covers the following topics: Asiakkaiden ja potilaiden puhutteleminen Potilastiedot ja informaatio Terveydenhuolto Vartalo Ruoka, ruokavaliot ja syöminen Oireet, sairaudet ja tilat Tutkimukset ja kokeet Menettelyt ja lääkitys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitoala 1 - 8, 3 month subscribtion, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Suitable for learners from level A2 - B1 (beginners with a good grasp of the basics of Finnish and intermediate-level learners).

Kustannukset

€63,00 pl. Alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitoala 1 - 8, 3 month subscribtion? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sairaanhoitoala 1 - 8, 3 month subscribtion täytä seuraavat tiedot: