🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Suomalainen työkulttuuri

Acolad
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
1 500 EUR + alv 24 % (yht. 1 860 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Suomalainen työkulttuuri

Tällä kurssilla opitaan toimimaan suomalaisessa työkulttuurissa: miten Suomessa viestitään, millainen johtamis- ja tiimityökulttuuri meillä on, mitä arvoja kunnioitetaan ja miten päätökset tehdään.

Kurssin sisältö:
- Johdanto suomalaiseen kulttuuriin
- Suomalaiset arvot
- Suomalainen työkulttuuri
- Harjoittele tilanteissa toimimista

Acolad Learningin tuottama elearning-kurssi on valmis julkaistavaksi yrityksenne omassa Learning Management System (LMS) -järjestelmässä. Kurssin kesto on 20 minuuttia, ja ostamalla kurssin yrityksenne käyttöön, se on koko henkilöstönne käytössä rajoittamattoman ajan.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kaikille, joille suomalainen työyhteisö on uusi ympäristö. Suomeen muuttaneille, suomalaisessa yrityksessä työskenteleville ja suomalaisten kanssa yhteistyötä tekeville.

Esimerkkejä sisällöstä
Suomeen tulee yhä enemmän työntekijöitä muualta, ja suomalaiset yritykset laajenevat ulkomaille. Työkulttuurin tunteminen auttaa välttämään konflikteja ja väärinymmärryksiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomalainen työkulttuuri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

Käyttövalmis elearning-kurssi, joka toimitetaan joko SCORM-pakettina, jota käytetään yrityksenne Learning Management System (LMS) -järjestelmässä, tai html5-pakettina, joka tallennetaan yrityksenne web-palvelimeen. Hinta 1500 € per kieli (kertaveloitus).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomalainen työkulttuuri? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suomalainen työkulttuuri täytä seuraavat tiedot: