Suomen kielen alkeet

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
2 802 EUR + alv 24% (yht. 3 474,48 EUR)
Saatavilla
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Suomen kielen alkeet

Rekrytoidaanko teillä ulkomaalaisia työntekijöitä asiantuntijatehtäviin? Vaikka työssä ei tarvittaisikaan suomen kielen taitoa, helpottaa suomen kielen perusteiden hallinta ulkomaalaisen työntekijän sopeutumista työyhteisöön ja suomalaiseen yhteiskuntaan, mikä saattaa puolestaan vaikuttaa merkittävästi siihen, miten pitkäksi aikaa hän sitoutuu yritykseesi.

Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti. Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamananne aikana. Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin omia digitaalisia oppimateriaaleja Suomen kielen perusteet.

Digitaalisen oppimateriaalin voi avata tarvittaessa työntekijälle jo ennen Suomeen saapumista, jolloin hän saa ensikosketuksen kieleen ja sen opiskeluun jo kotimaassaan. Kurssin kesto: 15 x 90 minuuttia Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kielen alkeet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

€2595,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kielen alkeet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suomen kielen alkeet täytä seuraavat tiedot: