Työelämän espanja

Acolad
Yhteenveto
1 485 EUR + alv 24% (yht. 1 841,40 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Työelämän espanja

Opiskele espanjaa kokeneen ja ammattitaitoisen kielikouluttajan johdolla. Keskity niiden taitojen kehittämiseen, joita tarvitset päivittäisessä työssäsi, kuten suullisiin taitoihin, kuullun ymmärtämiseen, sanastoon, kirjoittamiseen, luetun ymmärtämiseen, aktiiviseen kielenkäyttöön tai selkeyteen ja sujuvuuteen. Kurssin sisältö ja tavoitteet määritellään ryhmän tarpeiden mukaan, ja opiskelu voi alkaa joko alkeista tai ylemmältä tasolta.
Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti. Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Kurssin hintaan lisätään valitun oppimateriaalin kustannus.

Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työelämän espanja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Kurssin kesto: 15 x 60 min

Kustannukset

1380,00€ +alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työelämän espanja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työelämän espanja täytä seuraavat tiedot: