Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Adapro

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 544 arviointiin

Stanislav Lysak
Hyvä kokonaisuus ja liian vähän aikaa pureutua kaikkiin osiin. Leadership osuus ja ihmisten johtaminen ehkä olisi voinut olla pienemmällä osuudella vaikka hyvä kokonaisuus olisikin. Enemmän ryhmätyötä ja enemmän tehtäviä näyttää käytännön tasolla asioiden sisäistämistä. Tasokkaat kouluttajat, aineisto ja ymäpäristö mysö.
Teemu Halonen
Tämä oli oikein hyvä koulutus ja siinä pääsi tarkastelemaan PMO toiminnan laajaa roolia luentojen ja erilaisten tehtävien kautta. Oli myös tosi kiva saada jakaa kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa!
Ramirent Finland Oy
Koulutuksessa käytiin läpi projektin elinkaari ja terminologia. Selkeä perehdytys, jonka pohjalta voi lähteä vaikka itse opiskelemaan lisää. Harmillisesti parkkimaksu ei kuulunut koulutuksen hintaan.
Matti Sonck, Fortum
Opetus oli todella miellyttävää ja samalla erittäin osaavaa ja tuli kokemuksella. Ryhmätyöt olivat erittäin hyvä tapa konkretisoida, ne saivat ajatukset liikkeelle olematta kuitenkaan liian vaativia ja stressaavia. Ainoana miinuksena, toisen päivän lopulla tuli aika kiire juosta kurssin viimeisiä osioita läpi "kalvosulkeisina". Käytännön jär...
Näytä kokonaan
Jarno Backman, Peikko Group Oy
Koulutuksen sisältö oli hyvä ja vastasi odotuksia. Kouluttajien ja luennoitsijoiden ammattitaito kiitettävää. Koko koulutusaineisto olisi hyvä saada samaan pakettiin ja selkeämmin otsikoituna ja jäsenneltynä.
Tero Saavinen
Koulutus oli hyvin jäsennelty ja parasta olivat eri osallistujien esitykset olemassa olevista tilanteista ja siitä miten niitä on ratkaistu/ratkaistaan.
Tuuli Hurme, Huoltovarmuuskeskus
Olen valmennusohjelmaan erittäin tyytyväinen: koen, että se tarjosi sopivassa suhteessa teoriaa ja kokonaiskuvaa, mutta myös ihan käytännön työkaluja, joita voin hyödyntää omassa työssä.
Kati Tilli, Ramirent Oy
Projektinhallinnan perusteet -kurssilla kahden päivän aikana perehdyttiin perusteellisesti projektinhallinnan perusasioihin. Suuren teoriamäärän lisäksi pääsimme pienryhmissä viemään oppeja eteenpäin käytännön harjoitteilla, jotka oli valittu koulutukseen tulleiden henkilöiden ennakkotehtävänä olleista projekteista. -Kurssilla oli rento ja kesk...
Näytä kokonaan
Janne Tamminen, Norilsk Nickel Harjavalta Oy
Koulutuksen vetäjä oli selkeästi asiansa tunteva ja osasi vetää luennot niin, että mielenkiinto pysyi yllä. Kurssimateriaalia oli paljon, mutta siitä karsittiin osa ja lopputulos oli melko selkeä. Kurssin keskeistä sisältöä oli nähdäkseni termien hallinta ja niiden merkityksiä avattiin sopivasti. Pieni osa määritelmistä meni ristiin omien käs...
Näytä kokonaan
Vilho Hakala
Pidin todella paljon. Kouluttaja oli innostava ja sai ajattelemaan kurrsin asioita oman työn/projektien kautta. Ajattelen, että kurssin jälkeen pystyn helpottamaan ja organisoimaan paremmin töitäni. Koulutuspaikka oli hyvä ja tarjoilut koulutuksen aikana olivat erinomaiset.
Paula Puhakainen
Koulutus oli todella kattava ja hyvin järjestetty. Paljon tekstiä ja case tehtäviä, mikä teki kurssista helposti lähestyttävän ja ymmärrettävän tällaiselle kuka ei ole ollut projekteissa kuin asiantuntijaroolissa. Enemmän olisin kuullut käytännön esinmerkkejä/tapahtumia onnistuneista ja epäonnistuneista projekteista.
Nepton Oy
Koulutuksesta sai uutta näkökulmaa työhön ja intoa uusiin projekteihin. Erityiskiitos innostavalle ja inspiroivalle kouluttajalle. Miasta huokui hänen projektityön ammattilaisuus ja innokkuus mentoroida meitä muita!
Laura Kokkila, Huld Oy
Erittäin hyvä ja tiivis koulutus. Oli riittävästi vaihtelua tekemisessä, ettei tarvinnut vain istua ja kuunnella koko aikaa. Pysyi virkeänä ja aika kului nopeasti, kun ei ollut puuduttavaa "luennointia", tosin edes ne "luento"osuudetkaan eivät tuntuneet tylsiltä.
Antti
Koulutus oli erittäin hyvin valmisteltu ja jaksoi kiinnostaa alusta loppuun asti. Erittäin asiantunteva kouluttaja. Hyödyllistä ja käyttökelpoista asiaa. Ryhmäkoko oli oikein sopiva.
Jaana Heliö
Asiantunteva kouluttaja ja kattava sähköinen oppimisympäristö
Jaana Heliö
Rauhallinen ja asiantunteva kouluttaja ja kattava sähköinen oppimisympäristö
Ossi Juvonen, Helen Oy
Hyvä ja sisällöltään kattava valmennuskurssi
Kari Myllymäki
Osaava kouluttaja ja hyvä ryhmä. Mielenkiintoiset keskustelut.
Ari Räsänen, Vaisala Oyj
Melko pikainen läpikäynti aiheesta, mutta sai riittävän kuvan aiheesta. Kouluttaja oli ammattitaitoinen sekä aiheen että opetusmenetelmien suhteen.
Petri Kiiski, Kela
Ennakkoasenne ja odotus oli, että koulutus olisi hyvinkin teoriapainotteista, mutta koulutus olikin todella käytännönläheistä ja esimerkein johdottua. Kouluttaja oli aivan loistava ja innostava!
Sanna Judén, Vitec Avoine Oy
Koulutuksen anti tuki hyvin henkilökohtaista näkemystä siitä, millaisia luontaisia ominaisuuksia minulla on sekä sen, millaisena työkaverini minut näkevät. Nyt tiedän, mihin suuntaan kehittyä, jotta voin toimia jatkossa paremmin johtajan roolissa. Lisäksi opin tunnistamaan muiden tyyppisten henkilöiden vahvuuksia sekä "heikkouksia" eli osaan luo...
Näytä kokonaan
Valtori
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Hyvin jäsennelty ja antoi paljon hyviä vinkkejä juurikin niihin tilanteisiin, joihin työssäni joudun kohtaamaan. Peili-arviointi on todellakin tarpeellinen väline itsetuntemuksen lisäämiseksi. Aiheita käsiteltiin mielenkiintoisella tavalla ja sopivassa tempossa. Kouluttajan ammattita...
Näytä kokonaan
Taavi Pöldsam, Beamex Oy
Hyvä koulutus ja paljon keskustelua. Se oli hyvä, että pieni ryhmä, kaikki pääsi ääneen.
Pauli Kainiemi, UPM
Kurssi oli konkreettisempi ja kattavampi kuin odotin. Hyvää että pääsi käytännössä kokeilemaan heti harjoitusten kautta. Tosin harjoituksille olisi voinut olla hiukan enemmän aikaa. Monesti eksyttiin aiheesta täsmällisten kysymysten myötä ja sen vuoksi jäi harjoituksille vähemmän aikaan.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.