Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Adapro

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 532 arviointiin

Laura Kokkila, Huld Oy
Erittäin hyvä ja tiivis koulutus. Oli riittävästi vaihtelua tekemisessä, ettei tarvinnut vain istua ja kuunnella koko aikaa. Pysyi virkeänä ja aika kului nopeasti, kun ei ollut puuduttavaa "luennointia", tosin edes ne "luento"osuudetkaan eivät tuntuneet tylsiltä.
Antti
Koulutus oli erittäin hyvin valmisteltu ja jaksoi kiinnostaa alusta loppuun asti. Erittäin asiantunteva kouluttaja. Hyödyllistä ja käyttökelpoista asiaa. Ryhmäkoko oli oikein sopiva.
Jaana Heliö
Asiantunteva kouluttaja ja kattava sähköinen oppimisympäristö
Jaana Heliö
Rauhallinen ja asiantunteva kouluttaja ja kattava sähköinen oppimisympäristö
Ossi Juvonen, Helen Oy
Hyvä ja sisällöltään kattava valmennuskurssi
Kari Myllymäki
Osaava kouluttaja ja hyvä ryhmä. Mielenkiintoiset keskustelut.
Ari Räsänen, Vaisala Oyj
Melko pikainen läpikäynti aiheesta, mutta sai riittävän kuvan aiheesta. Kouluttaja oli ammattitaitoinen sekä aiheen että opetusmenetelmien suhteen.
Petri Kiiski, Kela
Ennakkoasenne ja odotus oli, että koulutus olisi hyvinkin teoriapainotteista, mutta koulutus olikin todella käytännönläheistä ja esimerkein johdottua. Kouluttaja oli aivan loistava ja innostava!
Sanna Judén, Vitec Avoine Oy
Koulutuksen anti tuki hyvin henkilökohtaista näkemystä siitä, millaisia luontaisia ominaisuuksia minulla on sekä sen, millaisena työkaverini minut näkevät. Nyt tiedän, mihin suuntaan kehittyä, jotta voin toimia jatkossa paremmin johtajan roolissa. Lisäksi opin tunnistamaan muiden tyyppisten henkilöiden vahvuuksia sekä "heikkouksia" eli osaan luo...
Näytä kokonaan
Valtori
Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Hyvin jäsennelty ja antoi paljon hyviä vinkkejä juurikin niihin tilanteisiin, joihin työssäni joudun kohtaamaan. Peili-arviointi on todellakin tarpeellinen väline itsetuntemuksen lisäämiseksi. Aiheita käsiteltiin mielenkiintoisella tavalla ja sopivassa tempossa. Kouluttajan ammattita...
Näytä kokonaan
Taavi Pöldsam, Beamex Oy
Hyvä koulutus ja paljon keskustelua. Se oli hyvä, että pieni ryhmä, kaikki pääsi ääneen.
Pauli Kainiemi, UPM
Kurssi oli konkreettisempi ja kattavampi kuin odotin. Hyvää että pääsi käytännössä kokeilemaan heti harjoitusten kautta. Tosin harjoituksille olisi voinut olla hiukan enemmän aikaa. Monesti eksyttiin aiheesta täsmällisten kysymysten myötä ja sen vuoksi jäi harjoituksille vähemmän aikaan.
Johanna Karppi, 2M-IT Oy
Oman projektiesimerkin kautta projektin kulun ja tehtävien läpikäynti hyvä. Kouluttaja asiantunteva. Pientä kiirettä oli. Projektin sudenkuopista olisin toivonut esimerkkejä. Miten toimitaan, kun tulee ongelmia jne.
Topias Olkkonen, Vaisala Oyj
Koulutuksen sisältö oli itselle suhteellisen uutta, mutta siitä huolimatta sain koulutuksesta todella paljon irti. Kouluttajan ammattitaito ja valmennusmenetelmät olivat erinomaiset.
Matti Oikarainen
Koulutus oli käytännönläheinen projektipäällikkövalmennus. Teoriaosuuksia jaksottivat käytännön ryhmätyöt, jotka syvensivät opittua asiaa. Valmennus tarjosi monipuolisen kokonaisuuden projektin aloituksesta projektin jälkihoitoon, monesta näkökulmasta. Kouluttaja oli erittäin pätevä ja juoksutti koulutuspäivät sujuvasti hyvässä ilmapiirissä.
Leena Isolatva
Koulutus kattoi hyvin sertifioinnin sisällön ja auttoi jäsentämään sertifiointiin liittyvää tietoa.
Elisa Oyj
Koulutus oli täynnä asiaa, mutta hieman liikaa ryhmätöitä, erityisesti koska projektiaihe oli osalle ryhmästä täysin vieras ja vasta alustavan ajatuksen asteella "projektipäällikölläkin".
Jaana Ukkonen
Koulutus oli kattava ja pureutui hyvin projektityön eri vaiheisiin. Mia on kouluttajana inspiroiva ja selkeä.
Hanna Kalliokoski
Koulutus oli hyvä, ensimmäisenä päivänä olisi voinut mennä nopeammin perusteita läpi, sillä toisena päivänä jouduimme hieman kiirehtimään. Täytti isolta osalta odotukset.
Hanna Kalliokoski
Koulutus oli hyvä, ensimmäisenä päivänä olisi voinut mennä nopeammin perusteita läpi, sillä toisena päivänä jouduimme hieman kiirehtimään. Täytti isolta osalta odotukset.
Juha Keränen, HKL
Koulutus laajensi käsitystäni projektin vetämisestä ja syvensi ymmärrystä projektin johtamisesta. Koulutus oli laadukkaasti toteutettu ja toi uusia oivalluksia.
Jukka Smolander
Hyvä yleispätevä koulutus. Laaja näkemys PMO johtamiseen ja kehittämiseen. Järjestelmäpuolen osalta ei täysin ajantasaisin tieto - tähän osioon ehkä päivitystä.
Annika Huttunen, Tampereen Sähkölaitos Oy
Valmennuksen sisältö tukee laaja-alaisesti niiden henkilöiden ammatillista kasvua, jotka vastaavat yritysten/organisaatioiden projektitoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Valmennuksen aikana toteutettava kehitystyö tukee konkreettisesti organisaation projektikulttuurin kehittämistä. Valmennuksen myötä pääset osaksi projektiammattilaiste...
Näytä kokonaan
Elina Mattila
Koulutus oli hyödyllinen oman PMO työni kannalta. Koska toimin kehitystehtävissä tämä valmennus oli erittäin arvokas ja näkökulmia avartava. Asiaa on niin paljon, että päivät olivat pitkiä ja tiiviitä, taukoja vähän. Se on haastavaa omaksumisen kannalta. Ehkä voisi jatkossa harkita kurssin pidentämistä, jotta asioita voisi jakaa useammalle p...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.