Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti

Adapro
Yhteenveto
2 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
Nainen post it -lappujen peittämän seinän edessä

IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti

Koulutuksen tavoitteena on antaa ”viimeinen silaus” IPMA C -sertifiointiin menijöille. IPMA C -valmennuksiimme kuuluu harjoituskoe, joka simuloi todellista sertifiointikoetta.

Tässä verkkovalmennuksessa käydään läpi harjoituskoe mallivastauksineen sekä annetaan vinkkejä koetilaisuuteen ja työpajaan. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä kokeneelta valmentajalta heitä askarruttavia kysymyksiä sekä sertifiointiin, projektinhallintaan että projektijohtamisen sisällöllisiin asioihin liittyen.

Työskentelytavat

Valmennus pidetään verkkovalmennuksena. Tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat kalenterikutsun, jossa on linkki tilaisuuden verkkoympäristöön. Loggauduthan linkin kautta sisään ajoissa, noin 5-10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Näin voimme ratkoa mahdolliset tekniset haasteet etukäteen.

Etukäteistehtävä

Parhaan hyödyn osallistuja saa kun hän on tehnyt harjoituskokeen ohjeidemme mukaan ennen tilaisuutta ja käynyt etukäteen läpi mallivastaukset. Näin voimme keskittyä osallistujien kannalta olennaisiin asioihin ja kysymyksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

IPMA C -valmennukseemme osallistuneille projektipäälliköille, jotka ovat lähiaikoina menossa IPMA C -sertifiointikokeeseen.

Tutkinto, todistus ym.

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi Linkedin-profiilissasi.

Koulutuspaikka

Projeti-Instituutti järjestää koulutuksia sekä luokkahuonevalmennuksina että verkkovalmennuksina. Toteutustavasta riippumatta Projekti-Instituutin käytännönläheiset koulutukset tarjoavat suoraan töihin sovellettavia oppeja sekä työkaluja  –  keskusteluja ja yhteistä tekemistä unohtamatta.

Luokkahuonevalmennukset järjestetään turvallisesti väljissä tiloissa ja suosituksia noudattaen. Luokkahuonevalmennuksiin sisältyy lounas.

Verkkovalmennuksissa huolehditaan aidosta vuorovaikutuksesta keskustelujen, ohjattujen tehtävien ja pienryhmätöiden kautta. Verkkovalmennuksiin osallistuville Projekti-Instituutti jakaa Wolt-krediittejä 25€/valmennuspäivä.

Kustannukset

Valmennus on maksuton Suomen Projekti-Instituutin IPMA C -valmennukseen osallistuneille.

Adapro

Adapro luo projektiliiketoiminnan ja strategisen kehittämisen käytäntöjä.

Strategia valmis, toteutus vain puuttuu? Jo strategian suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä kuinka strategian toteutusta mitataan. Adapro auttaa viemään strategiset tavoitteenne mitattaviksi askeliksi. Tekninen toteutus priimaa, mutta asiakas tyytymätön toimitukseen? Adapron projektiliiketoiminnan kehittämistoimet parantavat asiakastyytyväisyyttänne ja projektitoimitustenne kannattavuutta. Adapron avulla sovellat parhaita johtamisen, ketterän...


Lue lisää kouluttajasta Adapro ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Adapro

Adapro

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.adapro.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 544 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C -sparraus ja harjoituskokeen läpikäynti täytä seuraavat tiedot: