Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPMA C verkkovalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

Adapro
Yhteenveto
1 viikko
englanti
   
Verkossa
Koulutus
IPMA C verkkovalmennus - Projektipäällikkö

IPMA C verkkovalmennus | sertifioitu projektipäällikkö

Vuosittain yli puolet Suomessa IPMA C -sertifikaatin suorittaneista on osallistunut Adapron IPMA C -valmennuksiin, ja heidän läpäisyprosenttinsa sertifioinnissa on keskimääräistä korkeampi.

Valmennuksen ja sieltä saamasi itseopiskelun ohjeistuksen avulla valmistaudut tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksessa opit projektihallinnan keskeisimmät menetelmät ja harjoitusten kautta saat hyvän perustan soveltaa niitä käytännössä. Valmennuksessa tutustutaan projektin johtamisen osaamisalueisiin IPMA:n jäsentelyn (Individual Competence Baseline 4.0 (ICB) avulla. Valmennus antaa sinulle hyvät eväät suorittaa IPMA C-tason sertifikaatti. 

Työskentelytavat

Valmennus toteutetaan täysin etäopiskelun keinoin. Howspace verkko-oppimisympäristössämme opiskellaan yksin ja yhdessä mielenkiintoisen sisällön parissa, keskustellaan ja jaetaan omia kokemuksia. Opiskelua tahditetaan yhteisillä Teams-verkkotapaamisilla, joissa päästään aktiivisesti työstämään opittuja asioita kanssaoppijoiden ja valmentajan kanssa ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Koulutus järjestetään myös luokkahuonevalmennuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta IPMA C verkkovalmennus | sertifioitu projektipäällikkö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Projektipäälliköt ja muut projektityön ammattilaiset, jotka ovat jo keränneet muutaman vuoden verran kokemusta projektin johtamisen tehtävistä ja haluavat todentaa osaamisensa kansainvälisesti tunnustetulla IPMA:n C-tason sertifikaatilla. IPMA C sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiammattilaiset ry., jonka sivulla oleviin IPMA C-tason sertifiointivaatimuksiin on suositeltavaa tutustua etukäteen. 

Saat valmennuksesta eniten irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä sekä kokemusta projektinjohtamisesta. 

Tutkinto, todistus ym.

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi Linkedin-profiilissasi.

Koulutuspaikka

Adapro järjestää koulutuksia sekä luokkahuonevalmennuksina että verkkovalmennuksina. Toteutustavasta riippumatta Adapron käytännönläheiset koulutukset tarjoavat suoraan töihin sovellettavia oppeja sekä työkaluja  –  keskusteluja ja yhteistä tekemistä unohtamatta.

Luokkahuonevalmennukset järjestetään turvallisesti väljissä tiloissa ja suosituksia noudattaen. Luokkahuonevalmennuksiin sisältyy lounas.

Verkkovalmennuksissa huolehditaan aidosta vuorovaikutuksesta keskustelujen, ohjattujen tehtävien ja pienryhmätöiden kautta. Verkkovalmennuksiin osallistuville Adapro jakaa Wolt-krediittejä 25€/valmennuspäivä.

Kustannukset

Valmennuksen hinta on 1500 € (+ alv).

Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

  • 2 henkilöä / alennus on -10% per osallistuja.
  • 3-4 henkilöä / alennus on -15% per osallistuja.

Verkkovalmennuksiin osallistuville tarjotaan Wolt-lounas à 25€/valmennuspäivä!

Osallistumalla ansaitset myös 5 000 Finnair Plus -pistettä!

Adapro

Adapro luo projektiliiketoiminnan ja strategisen kehittämisen käytäntöjä.

Strategia valmis, toteutus vain puuttuu? Jo strategian suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä kuinka strategian toteutusta mitataan. Adapro auttaa viemään strategiset tavoitteenne mitattaviksi askeliksi. Tekninen toteutus priimaa, mutta asiakas tyytymätön toimitukseen? Adapron projektiliiketoiminnan kehittämistoimet parantavat asiakastyytyväisyyttänne ja projektitoimitustenne kannattavuutta. Adapron avulla sovellat parhaita johtamisen, ketterän...


Lue lisää kouluttajasta Adapro ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C verkkovalmennus | sertifioitu projektipäällikkö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Adapro

Adapro

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.adapro.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 5 arviointiin

Jaana Heliö
Asiantunteva kouluttaja ja kattava sähköinen oppimisympäristö
Jaana Heliö
Rauhallinen ja asiantunteva kouluttaja ja kattava sähköinen oppimisympäristö
Ossi Juvonen, Helen Oy
Hyvä ja sisällöltään kattava valmennuskurssi
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 544 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C verkkovalmennus | sertifioitu projektipäällikkö täytä seuraavat tiedot: