Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektityön perusteet -verkkovalmennus

Adapro
Yhteenveto
2 päivää
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
27.10.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Projektityön perusteet -verkkovalmennus

Projektityön perusteet -verkkovalmennus

Tämä projektityön ja projektinhallinan perusvalmennus auttaa sinua johtamaan projekteja suunnitelmallisesti ja systemaattisesti, jolloin aikataulut, kustannukset ja työmäärät pysyvät hallinnassasi. Koulutuksen käytyäsi osaat tunnistaa projektin haastavuuden ja toteuttaa tarpeen mukaista johtamista sekä osaat tehdä keskeisiä projektisuunnitteluun ja ohjaukseen kuuluvia asioita.

Koulutuksen sisältö

Valmennuksessa saat kattavan, käytännönläheisen starttipaketin projektijohtamisen menetelmistä ja toimintatavoista. Valmennuksessa käydään läpi projektin elinkaaren vaiheet ideasta suunnittelun kautta toteutukseen ja päättämiseen. Koulutuksen aikana saat käytännön työkaluja ja harjoittelet menetelmiä oman projektin läpivientiin.

Koulutus järjestetään myös luokkahuonevalmennuksena.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu erityisesti projektipäälliköille (pieniä tai isoja projekteja tai projektimaisia kokonaisuuksia vetäville ja projektinhallinnan osaajille). Parhaan hyödyn saat, jos sinulla on alkamassa tai käynnissä projekti, jota voit työstää valmennuksen aikana.

Tutkinto, todistus ym.

Valmennuksen päätteeksi saat digitaalisen osaamismerkin, jonka voit julkaista esimerkiksi LinkedIn -profiilissasi.

Koulutuspaikka

Adapro järjestää koulutuksia sekä luokkahuonevalmennuksina että verkkovalmennuksina. Toteutustavasta riippumatta Adapron käytännönläheiset koulutukset tarjoavat suoraan töihin sovellettavia oppeja sekä työkaluja  –  keskusteluja ja yhteistä tekemistä unohtamatta.

Luokkahuonevalmennukset järjestetään turvallisesti väljissä tiloissa ja suosituksia noudattaen. Luokkahuonevalmennuksiin sisältyy lounas.

Verkkovalmennuksissa huolehditaan aidosta vuorovaikutuksesta keskustelujen, ohjattujen tehtävien ja pienryhmätöiden kautta. Verkkovalmennuksiin osallistuville Adapro jakaa Wolt-krediittejä 25€/valmennuspäivä.

Kustannukset

Valmennuksen hinta1200 € (+ alv)

Jos organisaatiostanne ilmoittautuu:

2 henkilöä / alennus -10% per osallistuja

3-4 henkilöä / alennus -15% per osallistuja

Sisältää Wolt-lounaan à 25€/valmennuspäivä!

Adapro

Adapro luo projektiliiketoiminnan ja strategisen kehittämisen käytäntöjä.

Strategia valmis, toteutus vain puuttuu? Jo strategian suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä kuinka strategian toteutusta mitataan. Adapro auttaa viemään strategiset tavoitteenne mitattaviksi askeliksi. Tekninen toteutus priimaa, mutta asiakas tyytymätön toimitukseen? Adapron projektiliiketoiminnan kehittämistoimet parantavat asiakastyytyväisyyttänne ja projektitoimitustenne kannattavuutta. Adapron avulla sovellat parhaita johtamisen, ketterän...


Lue lisää kouluttajasta Adapro ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektityön perusteet -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Adapro

Adapro

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.adapro.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 28 arviointiin

Johanna Karppi, 2M-IT Oy
Oman projektiesimerkin kautta projektin kulun ja tehtävien läpikäynti hyvä. Kouluttaja asiantunteva. Pientä kiirettä oli. Projektin sudenkuopista olisin toivonut esimerkkejä. Miten toimitaan, kun tulee ongelmia jne.
Topias Olkkonen, Vaisala Oyj
Koulutuksen sisältö oli itselle suhteellisen uutta, mutta siitä huolimatta sain koulutuksesta todella paljon irti. Kouluttajan ammattitaito ja valmennusmenetelmät olivat erinomaiset.
Matti Oikarainen
Koulutus oli käytännönläheinen projektipäällikkövalmennus. Teoriaosuuksia jaksottivat käytännön ryhmätyöt, jotka syvensivät opittua asiaa. Valmennus tarjosi monipuolisen kokonaisuuden projektin aloituksesta projektin jälkihoitoon, monesta näkökulmasta. Kouluttaja oli erittäin pätevä ja juoksutti koulutuspäivät sujuvasti hyvässä ilmapiirissä.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 28 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 544 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektityön perusteet -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: