Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä

Adapro
Yhteenveto
2 päivää
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä

IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä | Adapro

Tilaa räätälöity IPMA C -sertifiointivalmennus projektipäällikkötiimillesi

Kokeneille projektipäälliköille suunnatussa IPMA C -valmennuksessa opit tehokkaita projektityön aikataulu- ja resurssihallinnan menetelmiä. Valmennuksessa käsitellään myös muita niihin liittyviä projektinhallinnan alueita, kuten projektien osittaminen ja riskienhallinta.

Valmennuksen jälkeen hallitset projektinhallinnan perusmenetelmät rutiininomaisesti ja menestyt käytännön projekteissa. Valmennus antaa hyvät valmiudet IPMA C -sertifioinnin suorittamiseen.

Voitte nyt tilata tämän projektinhallinnan koulutuksen myös tiimillenne räätälöitynä. Tällöin koulutus järjestetään teidän toivomallanne painotuksella missä päin Suomea tahansa.

IPMA C -sertifiointivalmennuksen toteutus

Valmennuksessa teidät perehdyttää projektinhallinnan saloihin kokenut valmentaja. Valmentaja ohjaa keskusteluja ja teetättää runsaasti konkreettisia menetelmä- ja laskentaharjoituksia koskien projektin suunnittelua ja ohjauksen eri vaiheita.

Valmennukseen osallistuvat saavat tehtäväkseen myös kotitehtäviä omatoimista harjoittelua varten sekä harjoituskokeen IPMA C -sertifikaattitestiä varten. IPMA C -sertifiointikokeeseen menevien tulee varata riittävästi aikaa omatoimiseen harjoitteluun ja kertaamiseen ennen koetta.

Vuosittain yli puolet Suomessa IPMA C –sertifikaatin suorittaneista on osallistunut Adapron IPMA C –valmennuksiin ja läpäisyprosentti on keskimääräistä korkeampi. Valmennuksen ja sieltä saadun itseopiskelun ohjeistuksen avulla valmistautuminen on tehokasta ja tuloksellista.

"Hyvää oli, että opiskelu ei ollut luentomaista, vaan asia käytiin läpi interaktiivisesti ja ryhmätöiden kautta. Jää varmasti paremmin mieleen."

Haluatko lisätietoa IPMA C -valmennuksesta projektipäälliköillesi?

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat lisätietoa IPMA C -projektihallintavalmennuksesta ja voit pyytää siitä tarjouksen tiimillesi.

Kohderyhmä

IPMA C -valmennus on suunnattu jo kokemusta keränneille projektipäälliköille, joilla on projektijohtamisen perustiedot hallussa. Valmennus on ajankohtainen projektipäälliköille, jotka kaipaavat lisää osaamista kriittisten aikataulujen ja resurssien hallintaan tai joilla on tähtäimessään IPMA C -sertifikaatti.

Tarvittavat esitiedot

Eniten saat valmennuksesta irti, jos olet käynyt jonkin perustason projektinhallintavalmennuksen (kuten Projektityön perusteet) tai hallitset muuten vastaavat tiedot ja taidot projektijohtamisen peruskäsitteistöstä ja menetelmistä ja sinulla on kokemusta projektinjohtamisesta.

Kustannukset

Pyydä tarjous IPMA C -valmennuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adapro

Adapro – projektiliiketoiminnan koulutusta räätälöitynä

Projektiliiketoiminnan koulutusta kokemuksella

Adapro auttaa organisaatioita strategian käytännön toteutuksen johtamisessa ja projektiliiketoiminnan kehittämisessä. Valmentajatiimissä on alan kokeneimmat projektiliiketoiminnan kehittämisen asiantuntijat. Adapron avulla sovellatte parhaita johtamisen, ketterän projektityön sekä projektijohtamisen kansainvälisten standardien mukaisia käytäntöjä, juuri teidän tarpeisiinne sovitettuina. Saatte tukea kaikissa työvaiheissa ja Adapro...


Lue lisää kouluttajasta Adapro ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adapro

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C -sertifiointivalmennus, räätälöitynä täytä seuraavat tiedot: