Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille, räätälöitynä

Adapro
Yhteenveto
8,5 päivää
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille, räätälöitynä

PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille, räätälöitynä | Adapro

Tilaa räätälöity PM Master™ -valmennusohjelma projektiammattilaisillesi

PM Master™ -projektitoimintakoulutus antaa projektitiimillesi valmiudet kehittää organisaatiosi projektinjohtamismalleja ja projektisalkunhallintaa sekä johtaa ja tukea strategiaa toteuttavaa muutosta organisaatiossanne. Osallistujat syventävät myös erilaisten ihmisten johtamisen ja motivoimisen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen taitojaan.

Projektinjohtamismallit ja projektisalkunhallinta kuntoon suositun koulutuksen avulla

Adapro järjesti vuonna 2001 ensimmäistä kertaa PM Master™ -valmennusohjelman ja tämän jälkeen ohjelmaan on osallistunut jo yli 400 projektipäällikköä ja projektitoiminnan kehittäjää.

Valmennusohjelman sisällön suunnittelun ja kehittämisen lähtökohtana on ollut asiakkaiden tarpeet ja yli 20 vuoden kokemus heidän projektitoimintansa kehittämisestä. Osallistujat ovat palautteissaan antaneet erityistä kiitosta kattavalle aihekokonaisuudelle, valmentajien käytännönläheiselle lähestymistavalle ja näkökulmia laajentaville keskusteluille muiden osallistujien kanssa.

Valmennuksen jälkeen verkostoitumista ja jatkuvaa kehittämistä tukee PM Master Alumniryhmä.

Tiimiläisillenne tarjolla myös Certified PMO Manager (CPMO™) -

sertifikaatti

PM Master™ ohjelman osallistujalla on mahdollisuus hankkia itselleen Certified PMO Manager (CPMO™) -sertfikaatti. Sertfikaatti sisältyy PM Masterin hintaan ja se myönnetään osallistujalle, joka suorittaa ohjelmaan kuuluvat soveltavat tehtävät hyväksyttävästi. CPMO™ -sertifikaatti on osoitus henkilön kyvykkyydestä johtaa ja kehittää projektitoimistoa sekä suoriutua ammattitaidolla projektitoimiston tyypillisistä tehtävistä.

Pyydä tarjous räätälöidystä toteutuksesta

Voitte nyt tilata projektipäällikkökoulutuksen tiimillenne räätälöitynä. Tällöin koulutus järjestetään teidän toivomallanne painotuksella missä päin Suomea tahansa.

PM Master™ -projektitoimintakoulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Valmennusohjelman tavoitteena on

  • laajentaa näkemystä ja kykyä kehittää oman organisaation projektikulttuuria ja johtaa muutosta
  • kasvattaa projektijohtamisen ja -salkunhallinnan tietämystä sekä kykyä soveltaa niitä strategian toteuttamisessa tai projektiliiketoiminnassa
  • kehittää omaa johtajuutta muuttuvassa ja vaativassa sidosryhmäympäristössä
  • vahvistaa valmiuksia toimia vastuullisissa tehtävissä organisaation projektitoimistossa (PMO)
  • antaa käsitys kansainvälisten standardien (ISO 21500, IPMA, OGC, PMI) soveltamisesta organisaation projektitoimintaan
  • kannustaa ja antaa valmiuksia projektipäälliköiden kansainvälisten sertifiointien suorittamiseen (ks. myös täydentävät lyhytvalmennukset kohdasta Optiot).

Valmennusohjelman laajuus ja toteutustapa

Ohjelma toteutetaan teidän toivomassanne laajuudessa. Normaalipituus on puolen päivän orientaatiotilaisuus sekä neljä kahden päivän valmennusjaksoa.

Valmennuspäivien aikana käsitellään projektikulttuurin kehittämisen eri osa-alueita asiantuntijavalmentajien johdolla keskustellen ja pienryhmissä työstäen.

Normaalitoteutuksessaan valmennusjaksojen väliin sijoittuu neljä etäjaksoa, joiden aikana te syvennätte valmennusohjelman aiheita soveltaen niitä omaan työhönne. Etäjaksojen tehtävät kytkeytyvät samalla valmennusohjelman aikana työstettävään kehittämissuunnitelmaan, jossa jokainen osallistuja syventyy valitsemaansa kehittämiskohteeseen organisaationsa projektitoiminnassa.

Valmennuspäivien eri osa-alueet linkittyvät luontevasti toisiinsa muodostaen innostavan, antoisan ja tehokkaan oppimisprosessin. Valmennuksen ohjelmajohtaja on läsnä sekä valmennuspäivillä että verkkoympäristössä oppimista tukien.

PM Master -valmennuksesta sanottua

"Osallistuin PM Masteriin siinä vaiheessa kun PMO toiminta oli jo vakiintunut yhtiössämme. Jälkikäteen arvioiden moni asia PMO:n kehityksessä olisi ollut helpompi tehdä sen jälkeen kun oli keskustellut kollegoiden kanssa ja kuullut asiantuntijoiden oppeja. Arvioin, että silti sain kurssilta paljon PMO:n jatkokehitykseen, sekä uskon vahvistusta asioiden läpivientiin. Lisäksi projektijohtaminen on aihe, jossa on aina parannettavaa ja mitä enemmän tiedät, sen mielenkiintoisemmaksi asia muuttuu. PM Master on yksi parhaita koulutuksia sekä PMO vetäjille, että isoista projektikokonaisuuksista vastaaville. Mielestäni parhaan hyödyn koulutuksesta saa, jos samasta organisaatiosta osallistuu 2-3 henkilöä ja lisäksi on jokin akuutti kehitystarve tai projekti meneillään, jota voi yhdessä keskustella ja kehittää koulutuksen aikana."
Matti Kylämarkula, Head of PMO, Neste Oil ICT

"Loistava valmennusohjelma. Suosittelen valmennusta kaikille organisaation projektitoiminnan kehittämisestä vastaaville. Tämä investointi ei mene hukkaan. Julkisella sektorilla projektitoiminnan ja sen oikean organisoinnin merkitykseen on vasta nyt alettu kiinnittämään huomiota. Näin myös meillä Kuntaliitossa. Valmennus osui juuri oikeaan aikaan, sillä olimme käyttöön ottaneet uuden ABC -malliin pohjautuvan projektijohtamisen mallin ja tarvitsimme tukea laajemminkin organisaatiomme projektitoiminnan kehittämisessä. Valmennus tarjosi tähän erittäin hyvät lähtökohdat. PM Master- ohjelma antoi kokonaiskuvan projektijohtamisen eri osa-alueista ja projektisalkunhallinnan kehittämisestä sekä onnistuneen muutosohjelman toteuttamisen edellytyksistä. Sain valmennuksesta myös paljon eväitä organisaatiomme projektikulttuurin kehittämiseen. Heti käytäntöön sovellettavat konkreettiset esimerkit ja työkalut olivat valmennuksen yksi parhaista anneista."
Tiina Rinne, Ohjelmakoordinaattori, Suomen Kuntaliitto

Haluatko lisätietoa PM Master™ -valmennuksesta projektiammattilaisillenne?

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat lisätietoa PM Master™ -valmennuksesta ja voit pyytää siitä tarjouksen tiimillesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille, räätälöitynä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

PM Master™ -valmennusohjelma on tarkoitettu projektitoimiston asiantuntijoille ja johtajille, projektisalkunhallinnan tehtävissä toimiville ja projektitoiminnan kehittämiseen osallistuville henkilöille.

Tarvittavat esitiedot

Hyvä lähtökohta PM Master™ -valmennusohjelmaan osallistumiselle on kokemus joiltakin seuraavista tehtäväalueista:

  • liiketoiminnan johtaminen tai kehittäminen
  • prosessien kehittäminen
  • projektinjohtaminen
  • projektinhallinta ja sen tukitehtävät.

Kustannukset

Pyydä tarjous PM Master -valmennuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille, räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adapro

Adapro – projektiliiketoiminnan koulutusta räätälöitynä

Projektiliiketoiminnan koulutusta kokemuksella

Adapro auttaa organisaatioita strategian käytännön toteutuksen johtamisessa ja projektiliiketoiminnan kehittämisessä. Valmentajatiimissä on alan kokeneimmat projektiliiketoiminnan kehittämisen asiantuntijat. Adapron avulla sovellatte parhaita johtamisen, ketterän projektityön sekä projektijohtamisen kansainvälisten standardien mukaisia käytäntöjä, juuri teidän tarpeisiinne sovitettuina. Saatte tukea kaikissa työvaiheissa ja Adapro...


Lue lisää kouluttajasta Adapro ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adapro

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PM Master™ -valmennusohjelma projektitoiminnan ammattilaisille, räätälöitynä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: