Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä

Adapro
Yhteenveto
5 kuukautta
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä

R&D PM Professional™, tailor-made course | Adapro

Tilaa räätälöity coaching-prosessi projektiammatilaisillesi

Adapron coaching-koulutus on prosessi, joka tähtää osallistujan henkilökohtaiseen kasvuun, oppimiseen, itsereflektioon ja oman roolin sisäistämiseen valmentajan johdolla.

Prosessin osallistujana pääset sekä ryhmässä että yksilöllisesti kehittämään omia projektinhallinta- ja johtajuuskompetenssejasi. Ohjatuissa ja alustetuissa keskusteluosuuksissa käsitellään kiinnostavia CASE-esimerkkejä sekä osallistujilta että ohjaajalta. Yhdessä valittujen teemojen lisäksi tapaamisissa käsitellään kunkin osallistujan yksilöllisesti valitsemia aiheita. Sessioissa voidaan etsiä yhdessä ratkaisuja myös osallistujien tämänhetkisten projektien akuutteihin ongelmiin.

Voitte nyt tilata coaching-prosessin projektitiimillenne räätälöitynä. Tällöin coaching-prosessi järjestetään teidän toivomallanne painotuksella missä päin Suomea tahansa. 

Coaching-koulutuksen työskentelytavat

Valmennusryhmä (ryhmäkoko korkeintaan 8 henkilöä) kokoontuu noin kahden viikon välein ennalta sovittuina päivinä. Normaalitoteutuksena ensimmäinen tapaaminen on yhden päivän mittainen, ja seuraavat tapaamiset ovat kestoltaan kolme (3) tuntia. Käsiteltäviä aihealueita valitaan yhdessä ensimmäisen tapaamisen aikana, mutta prosessin suuntaa säädetään myös sen kuluessa osallistujien tarpeiden mukaan.

Ohjausote on yhtä aikaa sekä valmentava (reflektioon ja omaan oivaltamiseen ohjaava) että mentoroiva (yleisiä Best Practice -käytäntöjä ja kokemuksia jakava). Jokaiselle osallistujalle laaditaan prosessin kuluessa henkilökohtainen, tavoitteellinen kehittymissuunnitelma joko yhdelle tai useammalle kompetenssialueelle.

Projektinhallinnan coaching-prosessin ohjelma

Prosessin aikana käsiteltävät (yhteiset) teemat valitaan alustavasti ennakkokyselyn pohjalta, ja vahvistetaan ensimmäisessä tapaamisessa.

Coaching-prosessin tyypillisiä teemoja ovat seuraavat:

 • Projektipäällikön johtamisrooli, jämäkkyys ja joustavuus 
 • Projektien ongelmanratkaisu ja haastavat tilanteet   
 • Projektipäällikkö viestijänä ja neuvottelijana 
 • Projektin käynnistäminen   
 • Projektin ja linjaorganisaation väliset suhteet   
 • Projektin ohjauksen ja raportoinnin parhaat käytännöt   
 • Projektipäällikön ajanhallinta   
 • Muutoshallinta projektissa   
 • Hajautetut ja virtuaaliset projektit   
 • Projektipäällikön henkilökohtainen kehityspolku   
 • Projektihenkilöstön hyvinvointi 
 • Johtoryhmä projektipäällikön työkaluna

Haluatko lisätietoa coaching-prosessista projektitiimillesi?

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat lisätietoa coaching-prosessista ja voit pyytää siitä tarjouksen tiimillesi.

Kohderyhmä

Coaching-kehittymisprosessi on suunnattu henkilöille, jotka johtavat projekteja, osaprojekteja tai ohjelmia tai vaihtoehtoisesti toimivat projektien omistajina tai projektitoiminnan kehittäjinä.

Tyypillisellä osallistujalla on jo jonkin verran kokemusta projektijohtamisesta, ja hän haluaa uransa tässä vaiheessa tunnistaa parhaat osaamisalueensa ja rakentaa niiden päälle uusia vahvuuksia. Hän kokee prosessimaisen, osallistujien mukaan räätälöityvän ohjelman olevan hänelle kertaluonteista koulutusta luontevampi vaihtoehto.

Tarvittavat esitiedot

Hyödytte coaching-prosessista eniten, mikäli teillä on jo jossain määrin kokemusta projektien johtamisesta, ohjaamisesta tai kehittämisestä.

Kustannukset

Pyydä tarjous coaching-prosessista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adapro

Adapro – projektiliiketoiminnan koulutusta räätälöitynä

Projektiliiketoiminnan koulutusta kokemuksella

Adapro auttaa organisaatioita strategian käytännön toteutuksen johtamisessa ja projektiliiketoiminnan kehittämisessä. Valmentajatiimissä on alan kokeneimmat projektiliiketoiminnan kehittämisen asiantuntijat. Adapron avulla sovellatte parhaita johtamisen, ketterän projektityön sekä projektijohtamisen kansainvälisten standardien mukaisia käytäntöjä, juuri teidän tarpeisiinne sovitettuina. Saatte tukea kaikissa työvaiheissa ja Adapro...


Lue lisää kouluttajasta Adapro ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adapro

Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen ryhmä-coaching projektiammattilaisille, räätälöitynä täytä seuraavat tiedot: