Power BI koulutus energia-alalle

Adato Energia Oy
Yhteenveto
6 tuntia
495 EUR + alv 24%
Haku päättyy: 9.4.2023
   
Verkossa
13.4.2023 09.00
Koulutus

Power BI koulutus energia-alalle

Power BI on Microsoftin työkalu tiedon analysointiin, raportointiin ja jakamiseen.

"Power BI on kokoelma ohjelmistopalveluja, sovelluksia ja yhdistimiä, jotka yhdessä muuntavat toisiinsa liittymättömistä lähteistä peräisin olevan tiedon johdonmukaisiksi, visuaalisesti vaikuttaviksi ja vuorovaikutteisiksi näkemyksiksi. Tiedot voivat olla Excel-laskentataulukossa tai joukossa pilvipohjaisia ja paikallisia hybriditietovarastoja. Power BI:n avulla voit helposti muodostaa yhteyden tietolähteisiin, visualisoida ja löytää tärkeitä asioita sekä jakaa niitä kenen kanssa haluat."

Koulutuksessa opitaan luomaan mm. tietomalleja, raportteja ja niiden visualisointeja. Koulutuksessa käydään läpi datan muokkausta eri lähteistä.
Tässä tapauksessa hyödynnetään energia-alalla käytettyjä lähteitä esimerkkeinä. Opitaan yhdistämään näitä tietoja ja käydään läpi DAX laskenta.

Ensimmäisessä osassa käydään Power BI työkalun perusteet. Toisessa osassa käydään läpi Power BI:n käyttöä syvällisemmin ja hyödyntäen esimerkkejä energia-alalta.

Tilaisuuksien kestot ovat 3 h.
1. osa Power BI perusteet 12.4.2023 klo 9-12
2. osa Power BI jatko 21.4.2023 klo 9-12

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI koulutus energia-alalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään Power BI:tä omissa työtehtävissään, työskentelyalasta riippumatta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI koulutus energia-alalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy palvelee energia-alaa 

Adato Energia Oy kerää uusinta tietoa, julkaisee sitä eteenpäin ja kouluttaa energia-alan toimijoita. Adato Energia Oy tarjoaa ajankohtaista tietoa energiasta, alan muutoksista, lainsäädännöstä ja ohjeistuksista. Yrityksen omistaa Energiateollisuus ry. Koulutuksien vahvuuksia ovat ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Vuosittain järjestetään noin 150...


Lue lisää kouluttajasta Adato Energia Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adato Energia Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.adato.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power BI koulutus energia-alalle täytä seuraavat tiedot: