Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektinhallinta energia-alalla

Adato Energia Oy
Yhteenveto
2 päivää
745 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 19.3.2019
   
Helsinki
26.3.2019
Avoin koulutus

Projektinhallinta energia-alalla

Projektipäällikkö tarvitsee työssään monipuolisen osaamisperustan, joka on hyvä varmistaa koulutuksessa kokeneen projektiasiantuntijan johdolla. Projektinhallinta energia-alalla –koulutuksen tavoitteena on antaa projektien hallintaan ja johtamiseen liittyvät keskeisimmät valmiudet.

Osallistuja saa koulutuksesta tuloksellisessa projektinhallinnassa tarvittavat tiedot ja menetelmät. Perehdytään mm. projektin vaiheistamiseen, aikataulutukseen, viestinnän hallintaan, hankintasopimusten laadintaan ja projektitiimin johtamiseen. Koulutuksesta saa ymmärryksen projektinhallinnan käytäntöihin, menetelmiin ja työkaluihin. Varaa jo aika kalenteriisi!

Projektinhallinta energia-alalla –koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle ammattitaitoiseen ja kustannustehokkaaseen projektinhallintaan liittyvät valmiudet. Koulutuksen osallistuja oppii projektinhallinnassa tarvittavat tiedot ja perehtyy yleisimpiin projektinhallinnan menetelmiin. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu projektipäällikkönä jo toimiville, mutta se sopii kaikille projektien parissa työskenteleville. Kokemusta projektien johtamisesta ei vaadita.

Kustannukset

745,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektinhallinta energia-alalla ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy palvelee energia-alaa 

Adato Energia Oy kerää uusinta tietoa, julkaisee sitä eteenpäin ja kouluttaa energia-alan toimijoita. Adato Energia Oy tarjoaa ajankohtaista tietoa energiasta, alan muutoksista, lainsäädännöstä ja ohjeistuksista. Yrityksen omistaa Energiateollisuus ry. Koulutuksien vahvuuksia ovat ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Vuosittain järjestetään noin 150...


Lue lisää kouluttajasta Adato Energia Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adato Energia Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.adato.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektinhallinta energia-alalla täytä seuraavat tiedot: