Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus

Adato Energia Oy
Yhteenveto
1 päivä
495 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 14.4.2021
   
Jyväskylä
20.4.2021
Koulutus

Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus

Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus, Adato Energia OyToteuta puupylväiden tarkastukset tehokkaasti ja turvallisesti

Sähköverkkoyhtiöitä vaaditaan huolehtimaan sähkönjakeluverkon kunnosta ja kunnossapidosta tarkalleen sähköturvallisuuslaissa ja -asetuksessa määritellyn mukaisesti. Sähköverkon kuntotarkastuksia on tehtävä riittävän usein. Tarkastusten tarve on ilmeinen. - Onko yrityksessänne ajantasainen tieto vaadittavista tarkastuksista?

Yhtiöt vaativat koulutettujen tarkastajien käyttöä ja tarkastuskäytännöt yhtenäistyvät. Tehtävälle asetetut vaatimukset yhä edelleen laajenevat. Ammattitaitoisella tarkastuksella saadaan kustannussäästöä, kun vältetään ylimääräiset käynnit kohteella.

Jotta tarkastustyössä päästään vaatimusten mukaiseen, laadukkaaseen lopputulokseen, olisi kaikkien tarkastajien tärkeää perehtyä paitsi parhaisiin käytäntöihin, myös uusimman lain vaatimuksiin, sekä suosituksiin, luokitusperusteisiin ja ohjeisiin.

Puupylvään kunnon toteamiseen käytännössä on tarjolla uusia objektiivisia mittausmenetelmiä myös ilman kaivauksia tai kairauksia. Näihin kaikkiin perehdytään koulutuksessa.

Opit miten tarkastus suoritetaan huolellisesti, asianmukaisesti uusimman tiedon mukaisesti ja turvallisesti. Kouluttajat opastavat tarkastuksen käytännön suorittamisen tarkalleen oikeaoppisella tavalla. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja kysyä tarkastuksissa esille nousseista ongelmista, sekä opiksi otettavista asioista. Osaaminen on hyvä varmistaa. Puupylväisiin sitoutunut hiilivarasto auttaa yrityksiä myös tiellä hiilineutraalisuuteen.

Huom.Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutusedulliseen yhteishintaan 985 € + alv. Koulutus järjestetään 21.-22.4. Laajavuoren kylpylässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sähkö-, energiayhtiöiden ja verkostourakointiyhtiöiden työnjohtajat, kunnossapitosuunnittelijat, sekä pylvästarkastuksia ja kunnossapitoa suorittavat asentajat, yksityiset pylvästarkastuksia tilaustyönä suorittavat henkilöt, ja muut alalla toimivat. Huom. Osallistujien on otettava työvarusteet ja kypärä mukaan.

Koulutuspaikka

Scandic Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 495,00 EUR + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy palvelee energia-alaa 

Adato Energia Oy kerää uusinta tietoa, julkaisee sitä eteenpäin ja kouluttaa energia-alan toimijoita. Adato Energia Oy tarjoaa ajankohtaista tietoa energiasta, alan muutoksista, lainsäädännöstä ja ohjeistuksista. Yrityksen omistaa Energiateollisuus ry. Koulutuksien vahvuuksia ovat ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Vuosittain järjestetään noin 150...


Lue lisää kouluttajasta Adato Energia Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adato Energia Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.adato.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: