Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus

Adato Energia Oy
Yhteenveto
2 päivää
785 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 15.4.2021
   
Jyväskylä
21.4.2021
Koulutus

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastajille on yhä enemmän tarvetta

Sähköturvallisuuslaki- ja asetus sekä TEM:n päätökset vaativat sähköverkkoyhtiöitä huolehtimaan sähkönjakeluverkon kunnosta ja kunnossapidosta. Sähköverkolle on tehtävä kuntotarkastuksia tietyllä tavalla ja riittävän usein. Yhä useammat verkkoyhtiöt vaativat koulutettujen kuntotarkastajien käyttöä.

Luotettavan ja yhdenmukaisen kuntotarkastuksen aikaansaamiseksi Adato Energia on yhteistyössä asiantuntijakouluttajien kanssa kehittänyt sähkönjakeluverkkojen kuntotarkastuksiin asiantuntevan, yhtenäisen ja tilaajan toiveita huomioivan koulutuspaketin.

Koulutuksessa opastetaan sähkönjakeluverkon tarkastusten käytännön suorittamiseen, olennaisen kuntotiedon keräämiseen sekä korostetaan asenteen ja tarkastustoiminnan tärkeyttä sähkönjakeluverkon kunnonhallinnassa.

Jakeluverkkojen tarkastusten suorittaminen vaatii hyvät perustiedot jakeluverkkojen rakenteista. Tarkastusta aloittelevien asentajien on tarpeen ennen itsenäiseen työhön ryhtymistä kerätä tarkastuskokemusta esim. kokeneemman tarkastajan mukana ja suorittamalla jakeluverkon eri osa-alueisiin liittyviä täydennyskoulutuksia. Myös tarkastusten tilaajien suorittama perehdytys on tärkeää, jotta saavutetaan tilaajan haluama laatutaso.

Tämän kurssin osallistujilla on mahdollisuus osallistua 20.4. samassa hotellissa pidettävään Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus-koulutukseen edulliseen yhteishintaan 985 €+alv.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkko- ja verkostourakointiyhtiöissä ja tarkastuspalveluita tuottavissa yhtiöissä sähkönjakeluverkon tarkastustoiminnasta vastaavat ja niitä käytännössä suorittavat sekä tarkastuspalveluita tilaavat.

Useat verkkoyhtiöt toivovat erityisesti myös verkostourakoitsijoiden ym. palveluntuottajien osallistuvan runsaslukuisesti tähän suosittuun ja asiantuntevaan koulutukseen, jotta tarkastuskäytännöt yhtenäistyvät tilaajien toiveet huomioon ottaen.

Kurssiaika ja -paikka

Scandic Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 785,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Adato Energia Oy

Adato Energia Oy palvelee energia-alaa 

Adato Energia Oy kerää uusinta tietoa, julkaisee sitä eteenpäin ja kouluttaa energia-alan toimijoita. Adato Energia Oy tarjoaa ajankohtaista tietoa energiasta, alan muutoksista, lainsäädännöstä ja ohjeistuksista. Yrityksen omistaa Energiateollisuus ry. Koulutuksien vahvuuksia ovat ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Vuosittain järjestetään noin 150...


Lue lisää kouluttajasta Adato Energia Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Adato Energia Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.adato.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: