Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

1090 suunnittelijoille

AEL
Yhteenveto
Kesto: 1 päivä
Hinta: 780 EUR + alv 24 %
Koulutuskieli: suomi
Haku päättyy: 9.5.2019
Aloituspäivämäärä: 9.5.2019
   
Paikkakunta: Tampere
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Kouluttaja: AEL plus

1090 suunnittelijoille

Suunnittelija päättää!

Teräsrakenteita koskevat tekniset vaatimukset esitetään standardissa SFS-EN 1090-2 + A1. Standardi antaa yksityiskohtaisia ohjeita valmistukseen, tarkastukseen ja vaadittaviin pätevyyksiin, mutta kustannuksiin ratkaisevasti vaikuttavat päätökset tekee teräsrakenteen suunnittelija. 

Tule kuulemaan, mitä suunnittelijan tulee tietää 1090-standardeista ja miten suunnittelijan valinnat vaikuttavat yritykselle ja valmistukselle asetettaviin vaatimuksiin ja sitä kautta kustannuksiin. Saat myös tuoreimman tiedon rakentamismääräyksistä ja suunnittelijoiden pätevyysvaatimuksista.

Koulutuksesta hyötyvät

Teräsrakenteiden suunnittelijat, rakennusvalvojat ja -tarkastajat. Teräsrakenteita valmistavat yritykset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 1090 suunnittelijoille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 1090 suunnittelijoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

AEL

AEL.fi – Koulutukset

AEL:n tarjontaan kuuluvat avoimet ja yrityskohtaiset kurssit ja seminaarit, perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot sekä tutkintokoulutus. Tarjontaamme kuuluvat myös yrityksen kehittämisen palvelut ja yrityksille räätälöidyt koulutusratkaisut. Kouluttajat ovat joko AEL:n omia asiantuntijoita tai laajan asiantuntijaverkoston jäseniä. Kurssit järjestetään pääasiassa AEL:n tiloissa Helsingin Malminkartanossa, mutta...


Lue lisää kouluttajasta AEL ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AEL

Kaarnatie 4
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ael.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,2)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi.