Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Iltakoulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tekninen kiinteistönhoitaja

AEL
Yhteenveto
18 kuukautta
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Iltakoulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tekninen kiinteistönhoitaja

Tunnetko kiinteistönhoitoalan omaksesi?

Toimitko jo kiinteistönhoitotehtävissä, mutta vaativammat tehtävät kiinnostaisivat, tai todistus osaamisesta puuttuu?

Suorittamalla Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon kiinteistönhoidon osaamisalan päivität tietojasi ja syvennät jo hankkimaasi osaamista. Suorittamalla tutkinnon saat laaja-alaiset valmiudet teknisen kiinteistönhoitajan tehtäviin sekä jatko-opintokelpoisuuden vastaavan alan ammattikorkeakouluopintoihin. Pystyt toimimaan vaativissa teknisen kiinteistönhoidon tehtävissä esimerkiksi liike- ja teollisuuskiinteistöissä.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tutkintokoulutus kestää työn ohessa suoritettuna yleensä noin 1,5 vuotta. Opiskelu on monimuotoista: lähipäiviä, etäopiskelua ja ohjattua oppimista työpaikalla. Jokaiselle Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa suorittavalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan muun maussa aiemmin hankittu osaaminen.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon kiinteistönhoidon osaamisalan suorittaneen tutkintonimike on Tekninen kiinteistönhoitaja.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintnon laajuus on 150 osp ja tutkinto muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Kaikille pakolliset tutkinnon osat
  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp)
    LVI-järjestelmien käyttö ja ylläpito (45 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Ilmanvaihtokoneiden toimintakunnon ylläpito (30 osp)
  • Kiinteistöautomaation säätö ja ohjaus (30 osp)
  • Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien toimintakunnon ylläpito (30 osp)

Valinnaisia tutkinnon osia on kaikkiaan 30, joihin sisältyy toisen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa ja tutkinnon osa tai osia ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Iltakoulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tekninen kiinteistönhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Iltakoulutus: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tekninen kiinteistönhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

AEL

AEL.fi – Koulutukset

AEL:n tarjontaan kuuluvat avoimet ja yrityskohtaiset kurssit ja seminaarit, perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot sekä tutkintokoulutus. Tarjontaamme kuuluvat myös yrityksen kehittämisen palvelut ja yrityksille räätälöidyt koulutusratkaisut. Kouluttajat ovat joko AEL:n omia asiantuntijoita tai laajan asiantuntijaverkoston jäseniä. Kurssit järjestetään pääasiassa AEL:n tiloissa Helsingin Malminkartanossa, mutta...


Lue lisää kouluttajasta AEL ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AEL

Kaarnatie 4
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ael.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit