Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssi

AEL
Yhteenveto
4 päivää
1 400 EUR + alv 24 %
23.9.2019
Haku päättyy: 9.9.2019
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssi

Jäteveden puhdistus AEL

Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssi on mahdollista käydä vain AEL:ssä. Kurssi on osa vesihuollon ammattilaisille suunniteltua koulutuskokonaisuutta.

Jätevesien käsittelyn ilmiöiden ja termien ymmärtäminen pitää jätevesien käsittelyprosessien ja niiden ohjauksen tavoitteet kirkkaana mielessä. Laitoksilla yleisesti käytettävät laitteet ja koneet tulevat tutuiksi.

Vierailu Suomenojan puhdistamolla ja osallistujien lyhyet kuvaukset omasta laitoksestaan laajentavat kurssilaisten ajattelua jätevedenpuhdistuksesta.

Kurssilla hahmottuu jätevesilaitosten toimintaympäristö. Ymmärrys laitoksen toimintaan vaikuttavista asioista osaltaan helpottaa työn sujuvuutta.

Koulutuksen aikana alalla vähemmän aikaa työskennelleet saavat kokonaiskuvan työtehtävistään ja kokeneemmat työntekijät syventävät jätevedenkäsittelyn ja laitostekniikan ymmärtämystään.

Koulutuksesta hyötyvät

Jätevedenpuhdistamon hoitajat, heidän sijaisensa ja muu jätevesilaitosten käyttöhenkilöstö

Auta meitä valmistautumaan paremmin tälle vesihuollon kurssille!
Välitä meille toiveesi Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssin aihepiireistä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Jätevedenpuhdistamon hoitajan peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

AEL

AEL.fi – Koulutukset

AEL:n tarjontaan kuuluvat avoimet ja yrityskohtaiset kurssit ja seminaarit, perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot sekä tutkintokoulutus. Tarjontaamme kuuluvat myös yrityksen kehittämisen palvelut ja yrityksille räätälöidyt koulutusratkaisut. Kouluttajat ovat joko AEL:n omia asiantuntijoita tai laajan asiantuntijaverkoston jäseniä. Kurssit järjestetään pääasiassa AEL:n tiloissa Helsingin Malminkartanossa, mutta...


Lue lisää kouluttajasta AEL ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AEL

Kaarnatie 4
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ael.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit