Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kunnossapidon tunnusluvut, suunnittelu ja resurssit (WCM 3)

AEL
Yhteenveto
2 päivää
1 290 EUR + alv 24 %
suomi
Haku päättyy: 6.11.2019
Avoin koulutus
Tampere
Alkavat koulutukset
Tampere
20.11.2019   (suomi)
1 290 EUR
21.4.2020  

Kunnossapidon tunnusluvut, suunnittelu ja resurssit (WCM 3)

Kunnossapidon tunnusluvut, suunnittelu ja resurssit WCM 3 | AEL

Suunittele kunnossapidon operatiivista toimintaa

Kunnossapidon operatiivisen toiminnan ja resurssien suunnittelu tehdään laitoksen käytettävyystavoitteiden perusteella. Kunnossapidon tarve lähtee vallitsevasta markkinatilanteesta ja tuotannon tavoitteiden optimoinnista. Asetettujen tavoitteiden seuranta ja toiminnan tehokkuuden kehittäminen perustuvat yrityksen kannalta oikein valittujen mittareihin – mitataan sitä mitä halutaan korjata ja parantaa.

Toiminnanohjausjärjestelmistä tukea kunnossapitoon

Toiminnanohjaus- ja laitostiedonhallintajärjestelmät tukevat suunnittelua, toteutusta ja raportointia. Oikealla suunnittelulla ja resurssien jakamisella yritys pystyy tehostamaan toimintaansa sekä saamaan tuotantovälineistään optimaalisen hyödyn.

Seminaari on osa World Class Maintenance -koulutusohjelmaa (jakso 3), joka tukee ja valmentaa eurooppalaisen EN-15628 -standardin mukaisen pätevyyden hankkimista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kunnossapidon tunnusluvut, suunnittelu ja resurssit (WCM 3), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksesta hyötyvät tuotannon ja kunnossapidon johto-, kehitys-, suunnittelu- ja työnjohtotehtävissä toimivat henkilöt sekä asiantuntijat, joiden vastuulla on laitoksen johtamisen, talouden ja toiminnan kehittäminen. Se sopii myös kunnossapidon palveluyrityksissä toimiville.

Kustannukset

1290 € (+ alv 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kunnossapidon tunnusluvut, suunnittelu ja resurssit (WCM 3)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

AEL

AEL.fi – Koulutukset

AEL kehittää jatkuvasti koulutustarjontaansa sekä asiantuntijaverkostoaan vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. AEL haluaa pitää yhteiskunnan pyörät pyörimässä kouluttamalla ja kehittämällä yhdessä asiakkaidensa kanssa yritysten sekä niiden henkilökunnan osaamista vastaamaan muutoksen haasteisiin. AEL on vastannut muuttuvan maailman koulutustarpeisiin jo vuodesta 1922. AEL...


Lue lisää kouluttajasta AEL ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AEL

Kaarnatie 4
00410 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ael.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 29 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit