Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Scrum- ja Kanban-valmennusta

agile42 Finland
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Pyydä tarjous
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Scrum- ja Kanban-valmennusta

Scrum ja Kanban -valmennus, agile42

Scrum- ja Kanban -valmennusta teille räätälöidysti

Scrum on yksinkertainen prosessi, mutta sen käyttöönotto ei ole helppoa. Yksinkertaiset väärinkäsitykset aiheuttavat melkein kaikissa Scrum-tiimeissä samoja toistuvia ongelmia. agile42:n valmennuksen avulla voit ohittaa nämä kompastuskivet ja pääset nopeammin vauhtiin ketterän prosessin kanssa.

Jokainen organisaatio on uniikki ja tarvitsee yksilöityjä ratkaisuja. Valmiiden malliratkaisujen jalkauttaminen on harvoin järkevää. agile42:n strategia on auttaa asiakasta rakentamaan oma ketterä malli. Kysy lisää teille räätälöidystä koulutuksesta!

Ketterät menetelmät kerralla haltuun

Scrum auttaa tekemään työtä tehokkaammin, mikä tuo kertaluontoisesti 20–30% lisää tehokkuutta paremman fokuksen ja riskienhallinnan kautta. Liian moni yritys jää kuitenkin tälle tasolle lepäämään, jolloin jatkuvan kehityksen hyödyt jäävät saamatta. Pätevältä valmentajalta saat strukturoidut työkalut jatkuvaan kehitykseen. Yhden prosentin parannus joka sprintti tarkoittaa 30% lisää tehokkuutta joka vuosi.

Organisaatiot, joissa käytetään rinnakkain sekä ketteriä että perinteisiä menetelmiä, kärsivät kitkasta ja mm. päätöksenteon tehottomuudesta. Perinteiset tiimit eivät pysy Scrum-tiimin vauhdissa mukana ja hidastavat siten Scrum-tiimiä. Kokenut valmentaja pystyy vetämään koko organisaation mukaan tukemaan Scrum-tiimien toimintaa, jolloin ketteryyden hyödyt avautuvat myös muissa yksiköissä ja tukifunktioissa.

agile42  – räätälöityjä koulutuksia

agile42 opettaa ketteryyden perusteita, antaa työkaluja jatkuvaan kehitykseen sekä antaa tukea, kunnes prosessien ja organisaation kehitys tapahtuu kestävällä pohjalla. Lopputulos on asiakkaan omistama ja ymmärtämä prosessi, joka tukee yrityksen strategiaa ja jota asiakas osaa itse kehittää eteenpäin ketterästi.

agile42 tarjoaa räätälöidysti:

  • Organisaatio- ja transitiovalmennusta
  • Ylimmän johdon valmennusta
  • Ketterän johtajuuden valmennusta (keskijohdolle ja Scrum Mastereille)
  • Tiimivalmennusta kehitystiimeille
  • Rooli- ja tehtäväkohtaista valmennusta (Scrum Mastereille, Product Ownereille ym.)
  • Agile-, Lean- ja Kanban-valmennusta sekä XP-valmennusta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Scrum- ja Kanban-valmennusta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu organisaatioille, jotka tarvitsevat apua ketterien menetelmien käyttöönotossa.

Kouluttaja

agile42:n kokeneet valmentajat ovat vuosien mittaan osallistuneet lukemattomien tiimien ja organisaatioiden ketteriin transitioihin. Suurimmat transitiot ovat olleet 2000–6000 henkilön luokkaa, ja toisesta ääripäästä löytyy muutaman henkilön startuppeja. Kaikki valmentajat toimivat myös kouluttajina, joten he osaavat yhdistää teorian ja käytännön.

Kustannukset

Pyydä tarjous teille räätälöidystä Scrum- tai Kanban-valmennuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Scrum- ja Kanban-valmennusta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

agile42 Finland

Agile42 Finland

Jätä taaksesi hankalat työtilat, vanhentuneet prosessit, päätösvallan ja vastuun epäsuhteet ja epäkäytännölliset työkalut! Scrum ja muut ketterät menetelmät nostavat esille organisaatiotason piilotettuja ongelmia, jotka voivat häiritä koko organisaation toimintaa. agile42:n valmennuksissa tiimit ratkaisevat todellisia työssä koettuja haasteita — liittyivät ne...


Lue lisää kouluttajasta agile42 Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

agile42 Finland

Technopolis Innopoli 2
Tekniikantie 14
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.agile42.com

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 138 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Scrum- ja Kanban-valmennusta täytä seuraavat tiedot: