Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ATEX-koulutus

Ahertava Oy
Yhteenveto
8 tuntia
250 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
250 EUR
sopimuksen mukaan

Verkossa
250 EUR
sopimuksen mukaan
Ahertava Oy

ATEX-koulutus

ATEX-koulutuksessa perehdytään räjähdysvaarallisen tilan turvallisuuteen. Koulutuksessa tarkastellaan ATEX-tilojen, tilaluokitusten ja tiloissa käytettävien laitteiden vaatimuksia sekä turvallista työskentelyä. Lainsäädäntö velvoittaa, että ATEX-tiloissa työskentelevät on koulutettava turvalliseen työskentelyyn ja räjähdyssuojeluun. Koulutus täyttää  valtioneuvoston asetuksen räjähdyskelpoisten ilmaseosten työntekijöille aiheuttaman vaaran torjunnasta (VNa 576/2003) liitteen 2 ja SFS-EN 60079-14 (2015) -standardin velvoittavan liitteen A -vaatimukset. Koulutuksen hyväksytysti suorittanut saa ATEX-pätevyyden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ATEX-koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

ATEX-tiloissa työskentelevät

Tutkinto / todistus

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Aikataulu

Koulutuksen kesto: 1 päivä

Koulutuspaikka

Toteutustapa: Webinaari tai lähikoulutus

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 250 € + alv.

Räätälöity koulutus

Ahertava Oy järjestää räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Ahertava Oy kohdentaa koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä ja Ahertava Oy suunnittelee teidän tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ATEX-koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ahertava Oy

Ahertava Oy – monipuolista turvallisuuskoulutusta

Ahertava Oy tarjoaa monipuolista turvallisuuteen liittyvää koulutusta. Ahertava Oy järjestää avoimia webinaarikoulutuksia Microsoft Teamsillä. Koulutukset ovat toimialoittain kohdennettu, jonka avulla saavutetaan parempi koulutuksen laatu, koska varsinkin perinteiset kortti- ja pätevyyskoulutukset ovat useasti hyvin tylsiä sekä osallistujille että kouluttajille. Ahertava Oy...


Lue lisää kouluttajasta Ahertava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahertava Oy

Sturenkatu 16
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ATEX-koulutus täytä seuraavat tiedot: