SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti

Ahertava Oy, Verkossa
Kesto
8 tuntia
Kesto
8 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti

Ahertava Oy

SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutus on kaikille sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus, joka on uusittava viiden vuoden välein. Koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Koulutuksen suorittanut henkilö tuntee sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, standardin vaatimukset, sähkön vaarat, oikeat käyttötoimenpiteet, työskentelytavat ja kunnossapitokäytännöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sähköalan töitä tekevät

Tutkinto / todistus

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Koulutuspaikka

Toteutustapa: Webinaari

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 195 € + alv.

Räätälöity koulutus

Ahertava Oy järjestää räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Ahertava Oy kohdentaa koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä ja Ahertava Oy suunnittelee teidän tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ahertava Oy
Porrassalmenkatu 21B
50100 Mikkeli

Ahertava Oy – monipuolista turvallisuuskoulutusta

Ahertava Oy tarjoaa monipuolista turvallisuuteen liittyvää koulutusta. Ahertava Oy järjestää avoimia webinaarikoulutuksia Microsoft Teamsillä. Koulutukset ovat toimialoittain kohdennettu, jonka avulla saavutetaan parempi koulutuksen laatu, koska varsinkin perinteiset kortti- ja pätevyyskoulutukset ovat useasti hyvin tylsiä sekä osallistujille että kouluttajille. Ahertava Oy...

Lue lisää kouluttajasta Ahertava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu