Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus

Ahertava Oy
Yhteenveto
8 tuntia
195 EUR + alv 24 %
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
195 EUR
sopimuksen mukaan

Verkossa
195 EUR
sopimuksen mukaan
Ahertava Oy

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus

SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutus on kaikille sähköalan töitä tekeville pakollinen koulutus, joka on uusittava viiden vuoden välein. Koulutus on annettava kaikille sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Koulutuksen suorittanut henkilö tuntee sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, standardin vaatimukset, sähkön vaarat, oikeat käyttötoimenpiteet, työskentelytavat ja kunnossapitokäytännöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sähköalan töitä tekevät

Tutkinto / todistus

Pätevyyden voimassaolo: 5 vuotta

Koulutuspaikka

Toteutustapa: Webinaari

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 195 € + alv.

Räätälöity koulutus

Ahertava Oy järjestää räätälöityjä lähi- ja webinaarikoulutuksia teidän organisaationne tarpeisiin. Ahertava Oy kohdentaa koulutukset vastaamaan käytännönläheisesti teidän toimintaanne, joka tukee parhaiten päivittäistä työntekoa ja toimintatapojanne. Ota yhteyttä ja Ahertava Oy suunnittelee teidän tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ahertava Oy

Ahertava Oy – monipuolista turvallisuuskoulutusta

Ahertava Oy tarjoaa monipuolista turvallisuuteen liittyvää koulutusta. Ahertava Oy järjestää avoimia webinaarikoulutuksia Microsoft Teamsillä. Koulutukset ovat toimialoittain kohdennettu, jonka avulla saavutetaan parempi koulutuksen laatu, koska varsinkin perinteiset kortti- ja pätevyyskoulutukset ovat useasti hyvin tylsiä sekä osallistujille että kouluttajille. Ahertava Oy...


Lue lisää kouluttajasta Ahertava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ahertava Oy

Sturenkatu 16
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus täytä seuraavat tiedot: