Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Aikuiskoulutus Taitaja

Edelläkävijöitä osaamisen kehittämisessä - asiakkaiden menestykseksi

Aikuiskoulutus Taitaja on Kymenlaakson johtava ja monipuolisin ammatillinen koulutuskeskus. Liikeidea on kehittää, markkinoida ja toteuttaa korkealaatuista opiskelijoiden ja talouselämän tarvitsemaa koulutusta ja palveluita sekä tukea elinikäistä oppimista.

Aikuiskoulutus Taitajassa on vuosittain noin 4 000 opiskelijaa erilaisissa koulutustoiminnoissa. Aikuiskoulutus Taitajaa ylläpitää säätiö ja se työllistää noin 100 henkilöä.

Aikuskoulutus Taitaja tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia henkilöille ja työryhmille parantaa heidän osaamistaan. Koulutusohjelmat keskittyvät taitoihin ja osaamiseen, jotka ovat välttämättömiä nykyajan työelämässä. Koulutuksen tavoitteena voi olla ammatillinen pätevyys, kuten perus-, jatkokoulutus tai erikoistuminen. Koulutus kestää 3–18 kuukautta, jatkokoulutus tai työelämätodistukset 1–60 päivää. Ammatillinen pätevyys perustuu osaamiseen ja opiskelijan suoritusta arvioidaan yhteistyössä työelämän edustajien kanssa. Työssä oppiminen on elintärkeä osa oppimisprosessia. Yksilölliset kehityssuunnitelmat tehdään opiskelijan tavoitteiden, aikaisempien opintojen ja työhistorian mukaan.

Haluatko saada lisätietoa Aikuiskoulutus Taitajan koulutuksista?

Löydät lisätietoa Aikuiskoulutus Taitajan koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Aikuiskoulutus Taitajalta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Logistiikka / Kuljetus Kesto Hinta Paikka Alkaa
ADR-koulutukset Kouvola Kysy lisätietoja
Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus verkossa 1 päivä Alkaen 78 EUR + alv 24 % Verkossa
Rakentaminen / Kiinteistö
Rakentaminen
Märkätila-asentajien koulutuspaketti 2,5 päivää Alkaen 510 EUR + alv 24 % Kouvola Useita (3)
Ravintola / Matkailu
Ravintola / Suurkeittiö / Catering
Anniskelupassikoulutus ja -testi 1 päivä Alkaen 87 EUR + alv 24 % Kouvola Useita (2)
Hygieniapassikoulutus ja -testi 1 päivä Alkaen 72 EUR + alv 24 % Kouvola Useita (2)
Teollisuus
Hitsaajan pätevyyskokeet Kouvola Pyydä tarjous
Turvallisuus
Alkusammutuskoulutus AS1 1 päivä Kouvola Pyydä tarjous.
Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS6002 1 päivä Alkaen 208 EUR + alv 24 % Kouvola Useita (2)
Työturvallisuus
Tulityökortti 1 päivä Verkossa
Työturvallisuuskortti 1 päivä Alkaen 155 EUR + alv 24 % Kouvola
Työturvallisuuskortti verkossa 8 tuntia Alkaen 67 EUR + alv 24 % Verkossa 19.8.2020
  • = Tarjonnassa myös kesällä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Aikuiskoulutus Taitaja? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Aikuiskoulutus Taitaja

Taitajantie 2
45100 Kouvola

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.