Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

ADR-koulutukset

Aikuiskoulutus Taitaja
Yhteenveto
Riippuen koulutuksesta
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Kouvola
Koulutus
Aikuiskoulutus Taitajan koulutukset

ADR-koulutukset

ADR-ajolupakoulutukset

  • ADR-peruskurssi / yhdistetty peruskurssi (P/YP)

Peruskurssi (P) ja sitä vastaava hyväksytty koe. Lupa oikeuttaa kuljettamaan vaarallisia aineita kappaletavarana.

  • ADR-räjähteiden erikoiskurssi

Kuljettajalla on erikoiskurssin (E1) hyväksytysti suoritetun ajolupakokeen jälkeen oikeus kuljettaa ADR-valtioissa vaarallisten aineiden räjähdekuljetuksia muiden voimassaolevan ADR-ajoluvan oikeuttamien aineluokkien lisäksi. Koulutukseen osallistuvalla henkilöllä tulee olla suoritettuna ADR-kappale-/säiliöajolupa.

  • ADR-säiliökuljetusten erikoiskurssi

Säiliökurssi (ES), jonka voi käydä hyväksytysti suoritetun yhdistetyn peruskurssin (YP) tai peruskurssin (P) kokeen jälkeen. Oikeuttaa kuljettamaan vaarallisia aineita säiliöissä. Huom! Peruskurssi (P) + säiliökurssi (ES) ei oikeuta kuljettamaan luokan 1 (räjähteet) ja luokan 7 (radioaktiiviset aineet) aineita. 

  • ADR-täydennyskurssi TP/YT

Yhden päivän koulutus: kappaletavaralupa ilman räjähteitä ja radioaktiivisia aineita. Kahden päivän koulutus: kappaletavaralupa räjähteillä ja radioaktiivisilla aineilla/säiliölupa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ADR-koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

ADR-peruskurssi / yhdistetty peruskurssi (P/YP)

407 € (sis. alv.24%) + merkintä ammattipätevyysrekisteriin 10 € (alv. 0) + rekisteröintipalvelumaksu 3,10 € (sis.alv.24%). Osallistujalla on mahdollisuus lainata oppimateriaali koulutuksen ajaksi tai halutessaan lunastaa oppikirja (35€) ja harjoitusvihko (15€) itselleen.

ADR-räjähteiden erikoiskurssi

170 € (sis. alv.24%)

ADR-säiliökuljetusten erikoiskurssi

275 € (sis. alv.24%)+ merkintä ammattipätevyysrekisteriin 10 € (alv. 0) + rekisteröintipalvelumaksu 3,10 € (sis.alv.24%). Osallistujalla on mahdollisuus lainata oppimateriaali koulutuksen ajaksi tai halutessaan lunastaa oppikirja (35€) ja harjoitusvihko (15€) itselleen.

ADR-täydennyskurssi TP/YT

164 € (sis. alv. 24% ) + merkintä ammattipätevyysrekisteriin 10 € (alv. 0) + rekisteröintipalvelumaksu 3,10 € (sis.alv.24%). Osallistujalla on mahdollisuus lainata oppimateriaali koulutuksen ajaksi tai halutessaan lunastaa oppikirja (35€) ja harjoitusvihko (15€) itselleen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ADR-koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aikuiskoulutus Taitaja

Aikuiskoulutus Taitaja

Edelläkävijöitä osaamisen kehittämisessä - asiakkaiden menestykseksi

Aikuiskoulutus Taitaja on Kymenlaakson johtava ja monipuolisin ammatillinen koulutuskeskus. Liikeidea on kehittää, markkinoida ja toteuttaa korkealaatuista opiskelijoiden ja talouselämän tarvitsemaa koulutusta ja palveluita sekä tukea elinikäistä oppimista. Aikuiskoulutus Taitajassa on vuosittain noin 4 000 opiskelijaa erilaisissa koulutustoiminnoissa. Aikuiskoulutus Taitajaa ylläpitää...


Lue lisää kouluttajasta Aikuiskoulutus Taitaja ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aikuiskoulutus Taitaja

Taitajantie 2
45100 Kouvola

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ADR-koulutukset täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: